Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravo na soukromi při sčitani lidu

Od: jollinar odpovědí: 4 změna:

Zajimá mě od kdy v ČR bylo zrušeno osobní právo občanů s ohledem na sčitaní lidu... PS rejpalům na fb nikdy nepřidavám žadné intimní fotky a ani je nikomu neposilam a nemam tam uvedené ani tel. čislo a ani bydliště ... mám tam maximálně jméno a věk + fotku .. tak mi laskavě nepište nic ve smyslu toho že sve soukromi vystavuji na fb..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
uz jsem to poctive vyplnil a hodil do schranky.. za to, ze posta ztrati i doporuceny, natoz obycejny dopis, ja fakt nemuzu, povinnost jsem svedomite splnil ;)
Dodnes mi ČP nenašla dopis (na doručenku) poslaný v roce 1996. Jsem rád, že se na to díváme stejně
Také se chystám (po náhodou nefungujícím online sčítání) využít jejich služeb.
joudic*
29.03.21 08:27
*placni* *pivo*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, který zákon a jeho paragraf byl podle Vás v ČR zrušen? Definujte pojem osobní právo. Zdravím!

doplněno 28.03.21 20:56:

jollinar - zdá se, že byla jen potřeba si ulevit, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]