Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování Sputnikem V

Od: sputnik odpovědí: 14 změna:

Zdravím. Někde jsem zaslechl nápad, aby Rusové na svém velvyslanectví v Praze nabídli českým zájemcům očkování Sputnikem V. Byla to reakce na totální neschopnost vlády zajistit vakcíny jiné a její zuřivý odpor vůči Sputniku. Zajímalo by mě, co na podobný nápad říká právo, v tomto případě zřejmě právo mezinárodní. Ambasáda je považována za výsostné území daného státu, takže...nevím. Pro jistotu ještě jednou - právo, ne co si o tom myslíte. Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

2x

Bylo by to pokládáno za zákeřný útok na demokratický režim. Obdobně jako kdyby americká ambasáda za totáče nabízela igelitky s potiskem.

*palec*...

Jen tenkrát byla jiná doba... Ale my přece tvrdíme, že nejsme jako oni...

hodnocení

1x

Pokud mě na tu ambasádu pozvou, nebo dovolí vstup, není právní problém. Stejně tak o své zdraví se mám především starat sám, takže pokud se nechám kýmkoli a čímkoli očkovat, je to jen moje rozhodnutí. Maximálně by se pak ,v případě následků, dalo mluvit o úmyslném sebepoškozování.

hodnocení

0x

Mohu se nechat očkovat proti žluté zimnici v Egyptě?

trump
hodnocení

0x

Bohatší Němci si tedy koupí letenku s Lufthansou do Moskvy, a aniž by museli vstupovat do země, žádat o vízum apod., budou tam naočkováni ...

Píšou to lidovky a ty by nikdy nelhaly...

lidovky.cz/...

Možná jim opravdové očkování stojí za trochu námahy a peněz.

Očkování Sputnik V ale vyžaduje dvě dávky, navíc ve druhé dávce je jiné očkovací látka než v první. Takže by to znamenalo dva zájezdy.

Dva lety na otočku? Cena za život?

cikitsaka

Ruská ambasáda v Berlíně to nenabízí?

motak
A proč je sputnik opravdové očkování a zbytek je teda asi falešné?

motáče - plyne to z principu.

motak
Jo tak, ty ses odborník v oblasti očkování, tak to pak chápu...
honzin*
Protože někteří přísahali věrnost na věčné časy a nikdy jinak. A to je vážná věc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]