Nejste přihlášen/a.
Myslím, že vodičky na plíseň nehtu příliš nepomohou. Protože se jedná spíše o kosmetický problém, léky si budete muset na léčbu hradit sama. Proto Vás zřejmě lékař nechce přijmout, protože musí léčit neodkladnou péči a ne kosmetickou. Plíseň se objevuje spíše na nehtech u nohou, kde jsem ji měl i já. Pomohl mi pouze nějaký protiplísňový lék, který jsem musel brát cca 14-15 měsíců, dokud nehet neodrostl a samozřejmě platit. Cena léku se pohybuje kolem 200-300 Kč na 1 měsíc a lékař Vám ho nemůže předepsat na celý rok, ale každý měsíc musíte chodit na kontrolu.
Mám asi 20 let tento problém na jediném prstu na noze. Hned po pár letech jsem přemluvila chirurga, aby mi nehet odstranil. Ten mne varoval, že nový nehet bude stejný. A měl pravdu! A to jsem ten nový nehtíček několikrát denně mazala Clotrimazolem, než vyrostl,... do stejně mizerného.
A jiné zdravotní potíže nemáte? Může to s něčím souviset. Podle skript akupresury tento 3.prst je na konci dráhy, která ovlivňuje cévní, nervový systém, srdce, hrudník, žaludek a paži. To se může projevovat podrážděností, neklidem, bolestmi na hrudi, u srdce, paže i břicha,
Jestli se podebírá ta kůžička, berte pár týdnů B komplex a Zn+Mg. Na nádobí rukavice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.