Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit s jedním problémem. Skamarádila jsem se se dvěmi kluky a oba miluji. Nevím, co s tím. Když si jednoho vezmu, druhý mě bude nenávidět... Děkuji za odpověď, Jev
Opravím vás - jednoho milujete (možná), druhého máte ráda... Nebo máte ráda oba, ale nemilujete žádného...
Mimochodem - ví o sobě? :D ... Vědět, že moje děvče miluje jiného a se mnou chce být ... háže si každé ráno korunou nebo jsem na pořadníku - to bych asi nezvládl.
Ať to bude jak bude, za 10-30-50 let si budete říkat, že jste měla vybrat toho druhého. Možná by bylo dobré se poohlédnout po třetím.
To je vtip? Já sice taky roky přemýšlím, jestli člověk může milovat najednou dvě osoby, ale rozhodovat se je divné. Jde vám asi spíš o to, aby vás ten druhý nemusel nenávidět. V tom případě se vykašlete na oba. Nebudou si mít co vyčítat.
Milovat 2 osoby najednou lze. Většinou to ale skončí tím, že se jedna z těch milovaných osob o té druhé dozví. Pak se to vyřeší samo .
A se kterým spíte?
Pokud s oběma, tak není problém navrhnout pro někoho vztah ve třech nyní neaceptovatelný, za pár let to bude vidět v každé ulici. Má to už svůj název middle, mindles nebo tak.
Muž a více žen je už na západě k vidění a tolerován, tak co.
Přeprogramujte se.
Naše prababičky se po smrti svého prvního manžela na jiného nepodívaly a do smrti chodily v černém, v Indii vdovy upalovaly /někde na odlelých vesnicích ještě zvyk přetrvává, ač je zakázán/.
Já bych do toho šla. Musí souhlasit i oni, samozřejmě. Život utíká a city jsou složité. Užijte si ho.
Věřící? Optejte se své Boha, svého svědomí, svého srdce, své rodiny, svého zpovědníka a já nevím koho ještě ve svém okolí. Myslím, nemilujete opravdu. Jinak byste věděla.
Nebo ač 25 letá, nejste ještě zralá.
To je nápad teda, ptát se cizích lidí. To je jako hodit si korunou.
No, tak chudák klučina.
Po svatbě zjistí, že udělal chybu svého života.
...
Normální lidi se seznamují i sexuálně. Pak až se vezmou a mají děti. Až jsou si na 100% jistí.
Tak dejme tomu, že je skutečně milujete oba a nedokážete se rozhodnout.. Pak se zkuste zamyslet nad tím, který z nich je Vám větší oporou, na kterého je větší spolehnutí. Když Vás něco trápí, bolí, když se potřebujete svěřit, podělit o radost atd. Který z nich je tolerantnější, vstřícnější, komunikativnější. Který z nich Vás jako ženu přitahuje více. Který z nich Vám projevuje více zájmu. S kterým si chcete pořídit a vychovávat děti, sdílet společné žití..Který z nich Vás opravdu miluje a je schopný a ochotný snášet s Vámi dobré i zlé do konce života?
Není zač. Přeji Vám, ať se rozhodnete správně a nelitujete. S někým je nám holt dobře jen pár chvil, ale s někým celý život..
Křesťanka, sex až po svatbě, rozhoduje se mezi dvouma chlapama a ti dva o tebe taky stojí. Ať to dopadne s tím nebo s tím, tak budete pěkně vy*je aná rodinka.
Pusťte k vodě oba, nemilujete ani jednoho, ani jeden není ten pravý. Kdyby ano, na nikoho dalšího byste nemyslela.
PS: Jak se přání nezradit ani jednoho slučuje se zradou obou? To totiž děláte > zrazujete oba dva.
Myslím, že ani udržování vztahu se dvěma muži by křesťanská církev a/nebo víra neschválila...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.