Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradí někdo jak vyluštit tuhle mystery kešku u Kadaně? Vůbec nevím která bije ... GC8JVBY Díky
Koukám na to, obtížnost = 2. Souřadky co putují mezi lidma ukazují kamsi "do pryč". Ověřovač není. Takže i přes tu D=2 mi to připadá jako hádat co měl owner předevčírem k večeři.
Bingo ! Máš pravdu ! Teď když to vidím, tak mi to docvaklo.Je to uplně jasný, jak jsi došel k výsledku, díky moc .
No jo, kolikrát člověk na to čučí, neví z jakýho konce to začít louskat a přitom řešení leží přímo před tebou.
Vůbec nejlepší je, když použiješ nějakou složitější šifru u nějaké své keše, po letech vyjde o kousek dál keš se stejnou obtížností a stejnou šifrou a nemůžeš na to přijít, to je taky dobrý. Prostě tě to netrkne. Osobní zkušenost.
Každopádně díky. Vždycky mám radost, když tu keš vyluštím, nebo aspoň někdo nakopne. Taky jsem už dostal souřadnice od někoho jinýho, ale měl jsem při lovu pak pocit, že podvádím sám sebe a dělám něco nepatřičnýho, trochu jsem si připadal jako zloděj?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.