Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyluštit kešku?

Od: george* odpovědí: 12 změna:

Prosím, poradí někdo jak vyluštit tuhle mystery kešku u Kadaně? Vůbec nevím která bije ... GC8JVBY Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Krátká úvaha mě vede k souřadnicím N 50° 24.292 E 013° 16.292.

maylin*
hodnocení

0x
Zkus web finalky.cz, hraci si tam navzajem mohou vymenovat reseni kesek. Je to moc super, taky to pouzivam

george*
hodnocení

Díky za radu, ale tahle mne zajímá, jak se vyluští ...

maylin*
Tak to bohužel nevím, na mysterky já moc nejsem. Snad poradí někdo jiný.
24.03.21 13:33

.

hodnocení

0x
Přesně od toho je na Facebooku skupina "Nakopni"

Koukám na to, obtížnost = 2. Souřadky co putují mezi lidma ukazují kamsi "do pryč". Ověřovač není. Takže i přes tu D=2 mi to připadá jako hádat co měl owner předevčírem k večeři.

*zed* aha... je to vlastně primitivní, ale bez možnosti ověření je i to jen jedna z mnoha možností. Pokud je to správné řešení tak by to mělo vyjít kus skoro přesně na západ.

george*
hodnocení

Bingo ! Máš pravdu ! Teď když to vidím, tak mi to docvaklo.Je to uplně jasný, jak jsi došel k výsledku, díky moc .

No jo, kolikrát člověk na to čučí, neví z jakýho konce to začít louskat a přitom řešení leží přímo před tebou.

Vůbec nejlepší je, když použiješ nějakou složitější šifru u nějaké své keše, po letech vyjde o kousek dál keš se stejnou obtížností a stejnou šifrou a nemůžeš na to přijít, to je taky dobrý. Prostě tě to netrkne. Osobní zkušenost.

george*
hodnocení

Každopádně díky. Vždycky mám radost, když tu keš vyluštím, nebo aspoň někdo nakopne. Taky jsem už dostal souřadnice od někoho jinýho, ale měl jsem při lovu pak pocit, že podvádím sám sebe a dělám něco nepatřičnýho, trochu jsem si připadal jako zloděj? :)

Moje řeč. Samotný odlov je fajn, ale není nad to, potrápit si trochu šedou kůru mozkovou. To nikdy není na závadu, navíc se někdy člověk i naučí věci, který by jinak nikdy nevěděl. Pravda, někdy musí owner malinko popostrčit.

Takže web finálky není vůbec pro mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]