Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz jaká je pravděpodobnost že celková anestezie mi zhorší zdravotní stav, pokud po minulé anestézii před x lety mi trvale hučí v hlavě, až mě to invalidizuje. Jednalo se o operaci mozku pro epilepsii, ale jsem roky bez záchvatů. Neurologové jsou spokojeni. O hučení v hlavě nechtějí slyšet. Co tedy ta další anestezie? Jaké je riziko? Jedná se o operaci nosní přepážky. Nevím zda na to jít. Děkuji za odpověď.
Na případné následky další anestézie je potřeba se místo laiků v internetu ptát lékařů tam, kde by měli operaci provést. Věřím, že pokud je informujete o následcích dřívější anestézie (je to prokazatelně následek anestézie? nemohlo jít o následek tehdejšího zákroku?), minimálně navrhnou jiný prostředek.
Pokud jde o operaci, je vždycky potřeba zvážit všechna pro a proti. Jestli Vám nosní přepážka dělá nějaké problémy (jinak by lékaři operaci nenavrhovali), budete se muset rozhodnout po konzultaci s lékaři.
Takže po operaci mozku svádíte hučení na anestezii? Jak víte, že to není následek toho, že se vám hrabali v mozku? Zjistěte si, jakou anestezii jste dostal, pokud to půjde, a oznamte to lékaři, aby vám dali jinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.