Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ověření pisma

Od: aneta* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jdu za vámi s prosbou o pomoc.
Kde mužů ověřit písmo člověka, bez toho aniž by ten člověk u toho byl?
Uvedu příklad - v práci máme sešit s penězi na nakup, bylo z nej odepsano 1000,- , bohužel se nikdo nepodepsal, a ani nedoložil uctenku. Je možno nějak dokázat podle dřívějších zápisu, kdo to byl Aby to bylo na 100% potvrzeno? Moc dekuji, hezky den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Na 100 % Vám rukopis neověří nikdo.

Určitě nezkoušejte jednotlivé zápisy porovnat sama a rozhodně nikoho neobviňujte na základě svého laického srovnání! Souhlasím s @Jedubabicka > písmoznalecký posudek by Vás vyšel na více než 1.000 Kč.

Napadá mne ale, že byste mohla všech (radši pohromadě, společně) zeptat, jestli se někdo nezapomněl podepsat a požádat o doložení účtenky. (Vzhledem k tomu, že je výběr zapsán, je možné, že si někdo jen neuvědomil, že zapomněl podpis. Zamýšlený nákup ještě nemusel uskutečnit.)

kamaradka
hodnocení

0x

Dobrý den, to je zajímavá otázka. Můžete mi ji ještě trochu více vysvětlit? Nechápu, jak jste to myslela. Děkuji.

hodnocení

0x

Hledejte "písmoznalecký posudek" - ovšem velmi pravděpodobně bude stát víc, než těch 1.000,- Kč a obávám se, že stoprocentní výsledek nedostanete (zřejmě málo materiálu ke srovnání). Ale zkuste se aspoň informovat..

kamaradka

Myslím, že byste mohla problém vyřešit sama. Stačí vzít podezřelé lidi, aby něco napsali na papír, pak písmo porovnat. Písmoznalci chtějí moc peněz za svoji práci *hledam**smich*

Taky jestli chcete zvát písmoznalce k vám (třeba domů), bylo by fajn vybrat někoho, kdo nebydlí mimo váš okres *smich*

kamaradka

Asi jsem Vám moc nepomohla, že?*co*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]