Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BOLEST PRSA

Od: smakaballl* odpovědí: 9 změna:

*modla*Dobrý den , mám takový zdravotní problém,bolí mě v oblasti levého prsu a bolest pokračuje směrem k podpaždí a končí v ruce , Tuto bolest specifikuji jako tupou . Nemáte někdo nebo neměla jste někdo podobné zdravotní problémy? jó já jsem žena *cteni*

doplněno 24.05.10 21:46:

ta bolest je už 3 týdny a nemyslím si ža by to mohla být mrtvička *sok*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Bolí to vís když má přijít menzes, Může to být mléčná žláza. nejlepší je poradit se s gynekologem.

smakaballl*
hodnocení

JE to tak, když má přijít menzes ale bolest stále přetrvává

lidus*

leta stejný problém, podstoupila jsem i biopsii prsu a bylo mi řečeno, že prostě u některých žen se tak mléčná žláza chová.Navštivte gynekologa určitě poradí.

marenka*
hodnocení

0x

Kolik Vám je let? Jak dlouho Vás to bolí? To může být od srdíčka, nebo mohla proběhnout slabá mrtvička.

mil®
hodnocení

0x

Rychlek doktorovi, může to být od srdce. *hej*

hella*
hodnocení

0x

Je docela možné, že máte částečně zablokovanou páteř nebo skřípnutý nerv - kamarád s podobným problémem chodí už delší dobu na rehabilitace a prý je to docela častý problém hlavně lidí se sedavým zaměstnáním. Každopádně to chce co nejdřív lékaře.

hodnocení

0x

S tak dlouhodoubou bolestí byste se měla jít ukázat k obvoďákovi. A ten by měl určit, kdo to má vidět. Jestli gynekolog nebo internista nebo ortoped nebo neurolog. *sok* Může to být natažený sval z nezvyklé činnosti, páteř, hormony, ramenní kloub. Měl by to vidět a řešit MUDr. *jasne*

hodnocení

0x

Teda nezlobte se na mě, ale opravdu nechápu, na co čekáte? Určitě jděte co nejdřív k lékaři. Ať vše dobře dopadne.

Moje známá měla takové bolesti, že skončila v nemocnici. Měla zacpané lymfatické uzlinky v podpaží, utíkejte rychle k doktorovi, ten nejlépe určí příčinu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma skřípnutý nerv

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]