Nejste přihlášen/a.
0x
Nevím, kde jste vzala informaci, že "...na nemocenské může přijít kontrola,ale že by ochránci zákona..."
Osobně si myslím, že jste si to spletla s kontrolou při karanténě,. což je něco jiného.
Jak mohou vědět,když bude mít někdo povolenou vycházku na 2 h...jak ví zaměstnavatel, nebo cszz, že máte při nemocenské vycházky?
Nebo hledáte problém, kde není?
Je smutné, když odejde syn.
Vy ale nezjišťujete stav s kontrolou, hned špatně píšete o kontrolách, které nikdo nikde nezmínil.
Musíte poslouchat a číst novinky pozorně.
Kdysi hodne davno jsem si tohle take myslel, uz ne, spousta vysoce inteligentnich lidi davno necte novinky ani nesleduje politiku, je to cista ztrata casu.
A pro seniory zmirajici na koronu doporucuji Hnizdila na Hausbotu
To uz jsem rikal pred pul rokem, ze vetsina z tech co umreli tak umreli primarne na stres (a jeho vliv na organismus) a ne na "nemoc".
0x
Nevěřte všemu,co slyšíte v tv nebo čtete na Novinkách.
Hamáček,Blatný ani Babiš vůbec neví,jak to chodí venku na ulicích.
Přijeďte se podívat do Kvasin,jak se shlukují pracující,kouřící kde se dá.
Mám papír na projetí tří krajů...ještě jsem ho nepoužil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.