Nejste přihlášen/a.
Pokud s ním žijete a přítel má mnohé příznaky, tak Vy, i když můžete být bezpříznaková, jste logicky také pro ostatní nakažlivá a měla byste to okamžitě nahlásit svému lékaři a ne chodit mezi lidi. Navíc je docela možné, že u Vás se příznaky objeví později. To je právě u této nemoci divná věc. A Vašemu příteli tu karanténu doporučil lékař, nebo zůstal doma sám od sebe? Předpokládám, že nejste důchodci a chodíte oba do zaměstnání, tak je nutné, abyste kontaktovali lékaře. Je to i ve Vašem zájmu.
samozřejme do karanteny, všichni členové rodiny nebo domácnosti i když nemají příznaky..a všichni na testy...
Pokud má přítel příznaky, raději zůstaňte v izolaci, pravděpodobně bude pozitivní a pozvou na testy i lidi, kteří se s ním setkali. Asi by Vám kamarádi nebo spolupracovníci moc nepoděkovali, kdybyste je nakazila po tom, co jste věděla, že můžete být přenašečem choroby...
Můj zaměstnanec se dostal do kontaktu s bratrem a otcem, kteří jsou pozitivní. Dohodli jsme se, pokud nebude mít testy OK, ať zůstane doma, páč by mohl někoho nakazit, pokud by měl Covida.
Vy si rozhodněte sama, co dále, ale doporučil bych být doma, dokud Vám lékař nenapíše žádanku na test a nebudete s určitostí vědět, jak na tom jste.
Dneska přišel, že celá rodina je OK.
Já byl v kontaktu s nakaženým, dostal jsem karanténu a syn doma si mohl dělat co chtěl a chodit kam chtěl. Jen jsme měli mít oddělené pokoje. Ale kuchyň, toalety atd. společné a hygiena to věděla a neřešila.
To není nic neobvyklého, v současném řešení epidemilogické situace v Česku žádnou logiku nehledejte. Jde především o předvolební boj o koryta a o peníze, vůbec nejde o lidi, nemocné ani mrtvé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.