Dobrý den, před měsícem a půl jsem objednávala balíček z Číny ( SHEIN) za dost peněz. Přišlo mi divné že mi dlouho nepřichází a pak jsem si všimla že jsem zadala špatně telefonní číslo. Obávám se že mi balík zastavili někde na celnici a nemají mě jak kontaktovat. Jak mám pokračovat?
Zkuste sem saytrack.com/... zadat číslo zásilky a třeba zjistíte, kde balík je. Také jsem nedávno zjistil, že mi z Prahy z celnice poslali zpátky balík do Číny, prý neúplná adresa.
Telefonní číslo balíky z číny nikdy nekontaktují. Vzácná vyjímka je při doručování zásilkovnou, ale stále zbývá mail. Jinak minulý měsíc mi přišel balík z listopadu - várka, která údajně měla přijít do deseti dnů Pokud zásilka má tracking, tak ji můžete sledovat online. Z celnice vždy chodí dopis(výpalné pro českou poštu).
To se bát nemusíte. Nikdy na tel. číslo nikdo nevolá. A pak, na zásilce je přece Vaše adresa, tak Vás mají jak kontaktovat. A pokud je to věc drahá, která by mohla podléhat nejenom DPH, ale i clu, tak se nebojte, celníci Vám pošlou doporučený dopis na Vaši adresu s pokyny, jak máte postupovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.