Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdílení videa učitele

Od: anonymous* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám problém. Kamarád natočil učitele o hodině. Učitel si myslel že má vypnutý mikrofon, ale neměl. Video později poslal na třídní skupinu. Já z této skupiny poslal pár lidem z další třídy. Nechci učiteli nějak ublížit ale teď jsem braný za zrádce. Můžu z toho mít nějaký postih? Co kamarád? Děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Bez souhlasu učitele se zveřejněním je to docela slušný průšvih pro kámoše, tebe a případné další šiřitele. Samotné pořízení videa pro vlastní potřebu (bez zveřejnění) není zakázané.

doplněno 21.03.21 23:44:

@anonymous: Zveřejnění je už to, že ti ho kamarád poslal a tys ho rozeslal dalším spolužákům z jiných tříd.

anonymous*
hodnocení

Video není publikované na žádné sociální síti. Co za to může hrozit?

liska5
hodnocení

0x

A učitel se to dozvěděl? To je něco kompromitujícího? Podle toho, co to je, ale hlavně jaký je ten kantor. Za některým se dá jít a přiznat, že jsem udělal hloupost, která mne mrzí. Že vím, že se to nemá, ale prostě jsem to považoval za neškodnou zábavu, tak jsem se přidal. A že je Ti teď trapně a že se moc omlouváš..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]