Nejste přihlášen/a.
Naprosto přesně, Nunici - taky jsme měli takového exota na vejšce - vždycky po tahu přišel dobitý jak po bitce, odřenou hubu a pod. Kdysi to dokonce komentoval - no jdu vám takhle večer na kolej, úplně v klidu, nic neobvyklého a najednou se prudce zvedl asfaltový chodník a opakovaně mě udeřil do obličeje...
Nemíchat. Pít jen jedno. Být předem najezený. A pak se dodatečně napít čisté vody. Alkohol zbavuje tělo minerálů. Po pořádné opici může ten deficit trvat i týdny. Pak jsou snáze křeče, snížená kondice a imunita...Každý má jinou snášenlivost, jiná játra / enzymy v nich/. Neraďte trénovat chlast. To je blbost. Když pít, tak podle svých dispozic. Já denně nedám víc, jak dvě deci červeného. A jestli někdo bude do mne hučet, že je to málo, tak ho pošlu někam.
Někdo má i alergické reakce na některé víno.
Prostě jste dosáhl plnoletosti, tak si chcete honem užít všech těch radostí dospělých, které Vám byly 18 let odpírány. Vaše tělo není na alkohol zvyklé. Navíc míchat víno, rum a frisco, to je cesta do pekel. Nebo spíš na záchod.
Vzpomínáte si na Švejka? Rum, Kontušovka, Čert, Jeřabinka, Ořechovka, Višňovka a Vanilková.
Držela bych se jednoho, třeba toho vína. Ale s rozumem. A když Vám to nebude dělat dobře, nepít vůbec. S dědou alkohol nepijeme. A víte, kolik bezvadných džusů jsme už ochutnali? A vůbec nám to nechybí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.