Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenčení každý den

Od: ivuskapivuska odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám vážný problém furt mi mravenčí noha s to fakt pořad kazdej den. Nake rady s tipy jak se toho zbavit. Existuje naky přípravek na hubení mravenců v noze?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

1x

Ono se může jednat i neurologický problém, skřípnutý nerv, špatné prokrvování... tedy jednoduchý přípravek na hubení imaginárního hmyzu nepomůže. M.

hodnocení

1x
Já jsem to měla z antikoncepce. Vysadila jsem jí a byl pokoj.

liska5
hodnocení

1x

Nepíšete věk, léky, problémy s cukrem, tlakem, zda máte pohyb, problémy s páteří v pase... protože to vše s tím souvisí. Mohl by fungovat Korolen kapky /přírodní/ a mazání Ruticelit. Je to drahé, ale většinou zabírá. K tomu hořčík , ideálně Magnosolv na recept a B komplex / ne déle, jak měsíc, pak pauza, vadí játrům/

zwiki*
hodnocení

1x

Dobrý den.Problém mravenčení může způsobovat omezení krevního zásobení kvůli ateroskleróze, zánětu cév a pod.

liska5

Nejspíš. Proto jí doporučuji mazání na prokrvení a bylinné kapky na cévy. Jen se paní neozývá.

hodnocení

0x

SNN, mam to taky a nepomaha nic, nez se proste projit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]