Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volat nebo zajít k doktorovi?

Od: nikc® odpovědí: 9 změna:
Když mám příznaky jako při střevní chřipce, musím jen volat doktorovi nebo k němu i zajít? Děkuju.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Můj vnuk /15/ měl přesně takhle covid. Volat ano, chodit ne.

Čekárny teď fungují jinak, objednává se na určitou hodinu, když je to třeba. Měl by poradit.

hodnocení

Tak já byla v práci na Covid testech ve středu a ve čtvrtek mi bylo blbě. Každopádně střevní chřipka se z toho vybarvila až dneska. To už se mi stalo, že mě bolelo ucho a já to přecházela a pak bum střevní chřipka se z toho udělala. A pěkně ošklivá.
20.03.21 17:24
hodnocení

Děkuju.

hodnocení

2x

Je dobře mít stále doma Smectu. Máme odzkoušeno přes mladší batolata, dospělé, seniory i psy. Je to přírodní jíl, nemůžete předávkovat, který na sebe váže patogeny ve střevech, ale tělu neublíží. Kupte v lékárně i do zásoby. Troška vody, rozpustit a vypít. Cca 15minut ke zpomalení běhu na wc.

doplněno 21.03.21 08:30:

prujmy.cz/...

liska5

A k tomu si kupte probiotika! A dostatečně pít - černý čaj, odvar z rýže...

joudic*
hodnocení

2x
staci 2 endiarony naraz a pujdete na wc az nekdy druhy den, a kdyz nic tak lekar.. treba to ted uz nejak jde za pomoci ereceptu cele po telefonu, vubec netusim jak moc to maji vychytane
hodnocení

Už je mi líp, co se týče těch bolestí v břiše. Střevní chřipka to nakonec asi není. Jen podrážděné to bylo z jídla. Ale od čtvrtka jsem hrozně unavená, malátná.
jarin*

ty testy na covida jsou, bez příznaků, prý citlivé i jen na 40%. To, že máte negativní test, znamená jen to, že vás v daném okamžiku test vyhodnotil, jako negativní. Za hodinu to může být jinak. S popisovanými příznaky jsem měl covida, hlavně ta únava a střeva. Samozřejmě to může být něco jiného. Každopádně rozumná dospělá osoba se bude chovat tak, aby to případně nešířila dál. I střevní chřipka je vysoce nakažlivá.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]