Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest loktu

Od: janamach odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

občas mě bodá v obou loktech a cítím tam lehce jakoby pnutí ale ne pořád, také mám pocit že mě od toho někdy brní malíček u jednoho lokte ale to velmi, velmi slabě. Na pohmat mě to nebolí. Bolest se oběvuje jak někdy v klidu, tak něky při pohybu.

Nemáte s tím někdo zkušenosti, nevíte co, to je? Jinak je mi 30, jsem štíhlá, normálně sportuji běžné sporty v poslední době jsem udělala pouze 5 kliků a od té doby nic ... Chtěla jsem posilovat ale pak mi z toho sešlo ... Jiné zdr potíže nemám. od loktů je to přes 14 dní - nesportuji ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

1x

Dobrý den.Snad by vám pomohla návštěva u ortopeda.Ten zařídí rentgen,třeba dá injekci nebo pošle na neurologii. Také by pomohla rehabilitace.

liska5
hodnocení

0x

Může to být od nervů, kdy problém jde od páteře. Znám z kola, kdy mne při tom dlouhém sehnutí nad řidítky brní palce. U Vás to může být třeba ze sezení před monitorem. Zkuste změnit výšku sedu a procvičovat s citem krční páteř. Jinak bolest loktů bývá velmi často v souvislosti s přetíženým žlučníkem. Přes loket vede dráha srdce. Z podpaží na malíček. Z bodů na ní se ovlivňuje hlavně psychika. O srdci to ani tak není...Bolest lokte můžete zmírnit masáží tlakového bodu zboku chodidla uprostřed té hrany mezi patou a malíčkem je výběžek, který si často masírujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]