Nejste přihlášen/a.
1x
Na vycházkách v přírodě. Tuhle jsem se zapovídala s jedním sypatickým pánem. Tři hodiny jsem byla venku a potkala jen jeho na kopci u studánky daleko od civilizace. Na protisvahu jsem viděla procházet lidi...
Když už nikoho nepotkáte, tak jste aspoň prospěl svému tělu, zvýšil si imunitu a potěšil se předjarní přírodou..
1x
Také odkážu na seznamku/y. Není pravda, že je tam samý úchyl.
Pokud se Vám ozve, stačí zablokovat. A nevzdávat to, více trpělivosti a odolnosti čelit nepříjemnostem. Každý den tam přibývají noví a noví uživatelé. Nechcete tvrdit, že náš národ se skládá ze samých úchylů, že ne?
Potom také na FB, jsou tam skupiny podle zájmů.
0x
Nejlepsi je asi FB, kde se da predem leccos vystalkovat, a jit tomu nenapadne naproti, ale to se lip rekne nez udela.
0x
Včera v lesích jsem potkala za těch 9 km postupně několik lidí. Na kole i pěšky. Ve skupince, v párech i samotné. Lidé jsou poslední dobou velice vstřícní, většinou každý na dálku zdraví, zastaví se a popovídá. Je to milé. A tak, pokud chodíte ven, jistě taky někoho potkáte. Nebude to hned 1. den a hned 1. člověk. Musíte tomu dát čas. Ale v té přírodě mají k sobě lidé tak nějak blíž a taky je spojuje ten společný koníček - výšlapy. A hned je téma k rozhovoru. A možná i k seznámení. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.