Na vycházkách v přírodě. Tuhle jsem se zapovídala s jedním sypatickým pánem. Tři hodiny jsem byla venku a potkala jen jeho na kopci u studánky daleko od civilizace. Na protisvahu jsem viděla procházet lidi...
Když už nikoho nepotkáte, tak jste aspoň prospěl svému tělu, zvýšil si imunitu a potěšil se předjarní přírodou..
V rouškách vypadají někteří líp než bez ní. Aby se pak slečna nedivila až jí sundá. Zrovna dneska jsem viděla v hezké roušce ženu, která vím, že je hrozně ošklivá bez ní. A říkala jsem si, jak jí to v ní sluší.
Také odkážu na seznamku/y. Není pravda, že je tam samý úchyl.
Pokud se Vám ozve, stačí zablokovat. A nevzdávat to, více trpělivosti a odolnosti čelit nepříjemnostem. Každý den tam přibývají noví a noví uživatelé. Nechcete tvrdit, že náš národ se skládá ze samých úchylů, že ne?
No na tom FB je to jakési "divné" ty podskupiny a lidí z okolí minimum..to už radši ty seznamky..a u nás stačí ty dvě hlavní. Stejnak na obou jsou totožní lidé.. nebo někteří si i myslí, že když odejdou z jedné, tak na druhé budou mít víc štěstí a čeká jich tam třeba princ na bílém koni
i na seznamce asi jsou i normalni lidi, co maji stejny problem, ale uchyly nejspis musite prehazovat vidlema a jestli jste pekna, asi budete mit obri sbirku fotek prirozeni.. Nejlepsi je asi FB, kde se da predem leccos vystalkovat, a jit tomu nenapadne naproti, ale to se lip rekne nez udela.
Včera v lesích jsem potkala za těch 9 km postupně několik lidí. Na kole i pěšky. Ve skupince, v párech i samotné. Lidé jsou poslední dobou velice vstřícní, většinou každý na dálku zdraví, zastaví se a popovídá. Je to milé. A tak, pokud chodíte ven, jistě taky někoho potkáte. Nebude to hned 1. den a hned 1. člověk. Musíte tomu dát čas. Ale v té přírodě mají k sobě lidé tak nějak blíž a taky je spojuje ten společný koníček - výšlapy. A hned je téma k rozhovoru. A možná i k seznámení. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.