Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koronavirus přírustek + názor

Od: slavo® odpovědí: 27 změna:

K dnešnímu dni je 9624 nově nakažených.

Nevím jak to počítají, ale pokud sečtu aktivní případy + uzdravení + úmrtí, tak mi vyjde právě toto číslo.

Dal bych sem hlasování, ale nevím jak se to dělá a neumím to.

Kdo si myslí, že virus je přírodní?

Kdo si myslí, že je to záměrně?

doplněno 20.03.21 10:07:

Před nedávnem se říkalo v médiích, snad to vyšlo i z vlády, že očkování chrání proti těžkému průběhu, ale očkovaný může znovu onemocnět a být přenašečem.

A před chvílí jsem jsem četl, že pan Blatný řekl, že očkovaný který má obě dávky nemůže onemocnět a nemůže nikoho nakazit.

Tak co je pravda?

A pokud ten co má obě dávky nemůže onemocnět a nemůže nikoho nakazit proč nemůže volně cestovat po republice a platí pro něj stejná pravidla jako pro ty co nejsou očkovaní?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

6x
Máte pravdu,je to všechno podvod a vlada sčíta co se ji hodí!

A záleží na tom? Změní se něco, když to bude počítat jinak?

111®
hodnocení

1x

podle dotazů u různých doktorů převažuje názor, že virus unikl z labortaoří...

mne by spíše zajímalo číslo, kolik lidí zemře denně celkem v republice a kolik z toho s nebo na Covid. Jelikož podle statistik vychází z celkového počtu mrtvých za rok 110000 na den cca 300lidí, takže 200/den by bylo v normě, ale nevíme celkem...

hodnocení

Možná z labolatoří unikl, ale úmyslně a nebo neúmyslně?

111®

pochybuji že se to dovíme...

jenda22

Je zásadní otázka: proč takové * někdo vůbec vyrábí? přírodního původu tak jak je 100% není. To vědí naprosto přesně. Že nevznikl v Číně už také ale nikomu nevadilo okamžitě Čínu označit za zdroj viru. Že očkovaný člověk vir může šířit dál, že musí zachovávat veškerá opatření jako ten neočkovaný říkají od samého počátku očkování. Vakcína má sloužit pouze k omezení účinků viru, což se někdy ukazuje jako ne příliš pravda. I kdyby to bylo 0,01 % s možností úmrtí, pořád to můžete být vy a pak by se to vám rozhodně nelíbilo.

Že žádná omezení pohybu neúčinkuje jinak než jako likvidace států a jeho průmyslu je rok ověřená skutečnost.

A také to, že nejsou prováděny systematicky pitvy o zemřelých s Covid 19. Provedlo se jen pár a na tuto nutnost soustavně upozorňují lékaři jako MUDr Žaloudík a mnho dalších nikdo nebere ohled. Čili naprostý záměr. Zkerlovat, v nouzovém stavu být bez odpovědnosti za cokoliv. To je současný stav a vláda požaduje co nejdelší čas. Možná za dlouhou dobu se ukáže, proč se provádějí nákupy šmejdů z Čína za podstatně výšší cenu a české firmy přitom krachují. Asi provize. jediný možný závěr. A že rozhodující úředníci bohatnou je už zvěřejněná informace. Asi to ale vůbec nikomu včetně policie nevadí.

@jenda22: Hlupák se dá pochopit, ovšem zlý hlupák se nedá tolerovat. Ze svého fóra bych tě vypráskal.

genehawkins - Proč vypráskal? Má jen svůj názor, má právo ho zveřejnit. Jestli je, nebo není správný je jiná věc. Zakazování jiných názorů, než těch "jedině správných" už je zaplať Pánbůh dávno pryč.

Tady nejde o zakazování názoru, ale podporu šíření takových nesmyslů. Já jsem přesvědčený, že to dělá úmyslně a to ze zlého úmyslu, protože takhle hloupý být nemůže. Já bych to nepodporoval.

honzin*

genehawkins®: zeptejte se jendy co navrhuje. Řekne, že všechna opatření zrušit, stejně je to vše vymyšlené, slabší kusy prostě vymřou a bude hotovo. Hlavně ne očkovat! Hlavně ne hadry na hubě! Prostě nechte mě být, já nic dodržovat nebudu a ještě budu šířit bludy. Ale zajímavý je, že takový jedinec se neodstěhuje někam na samotu, kde široko daleko nikdo není, zcela mimo společnost. Jenže on chce žít v civivilizaci, ale nechce se ničemu přizpůsobit.

anonymni357

Magdone,Kdo vam to namluvil,ze jsou ty doby pryc?Zkuste na nektere stranky ,treba seznam,you tube,facebok a ze jich je,neco napsat o jine rase,uprchlicich,oteplovani ,homosexualech,prizivnicich atd.atd.vy naivko.Dnes se ,jko za komunistu vyhazuje i z prace,prof.Šestak by vam povypravel!

@genehawkins

Problém je spíš v tom že náznaky toho co jenda píše se občas objeví i v "seriozním" tisku, např. že před Čínou se "něco" objevilo v Itálii, v USA ..a teď - co z toho jsou matucí dezinformace?

ladis*
jenda22 nema ani registraci a to nasvecuje tomu, ze je placeny trolkdyby aspon podporil sva tvrzeni nejakymi dukazy, zdroji :))podle vyssich kapacit nez uvadi on, virus pravdepodobne vznikl nebo mohl vzniknout prirodni cestou :) Dukaz zatim neni.co dela vlada? Kopiruje jine, nevi co ma delat.protoze za me: nechat tomu volny prubeh, by se taky mohlo zvrtnout a co potom, kdo pujde brucet?

Pravděpodobně mohl no to je teda pádný argument

jenda22

Gene, ty jsi demagog bez konkurence. Za čas se ukáže, že to co tady předávám dál z tisku se ukáže jako pravda a ty si nafackuj sám už raději dnes.

Kdybych byl placený tak je to super. Nejsem a nejsem ani jednoduchý pijan jako někteří. Ty mě chceš od někud vypráskat gene...? Kde je správce toho serveru? Je toto normální a nějaké demokratické společnosti? Typických komunistů se tato země zřejmě nezbavila. Škoda.

jenda22

jenda22 navrhuje všechny pozitivní lidi přesunout do odlišných míst než žijí nepozitivní a vyloučit tak nekonečný někdy přenost, někdy ale také nepřenos. Jinak je to nekonečná práce bez smyslu a to se děje naprosto všude.

Pozitivních antigenních a hlavně schválených testů je ve fabrikách naprosté minimum a přes to je společnost uzavřená. Já navrhuji nekompromisní vyhledávání a eliminaci pozivních výskytů. To se neděje. Rovněž zákaz prodeje papírnických potřeb ale i nabíječek rozhodně nevede k oslabení nákazy. Ta roste naprosto všude v Evropě i když je vše uzavřeno. Tedy že to nikam nevede.

Dále bych izoloval lidi jako jsou někteří zde, kteří vyvozují závěry i když netuší vůbec nic. To ostatně potvrdil některými opěvovaný Prymula, když prozradil u ptačí chřipky, že roušky vůbec nefungují Pak zase že fungují a dnes už zase že nefungují. A proto tady někteří kritizují např. mě či jiné za to, že nebečím jako ostatní. Nikdy jsem neměl pozitivní test ani karanténu. Ale velice dobře pamatuji jar 1989, kdy se stejně kriticky vyjadřovali soudruzi z KSČ ke krizi ekonomiky, že chtějí klid na práci, že demokracii ano ale ne bezbřehou a zatím v klidu skupovali východoněmecké Marky aby je 1:1 směnili za DM. Čili buď to to je otevřené forum nebo shluk STBáckých pohrobků a pak je to jasné...

Co se týká viru, tak už WHO zveřejnila, že to WU Chan nebyl ale možná někde jinde v Číně a přitom v září 2019 jej už měla jenda italka v kožním stěru...

Oficiální stanovisko nikdo nesdělí a můžeme jen dávat všechny dostupné informace do jedné hromady a pak si vybrat. Jediné co víme je že nic nevíme. Ani vědci. Snadno lze toto dohledat i u vyjádření WHO. Stačí si myslím...

Ale nono. Gen to vi naprosto presne! Ale s tema stbaka jste to vystihl. Kdyz vidim jak se tady bonzuje jak ve skolce a nasledne cenzuruje, kam jsme to dopracovali... selsky rozum je pryc i na tech nejvyssich mistech.

jm
hodnocení

0x
Celý je to o voličích. Víte už, koho budete příště volit?

A Vy si myslíte, že na tom jiná vláda něco změní? Ne, nezmění. Akorát si na tom natluče hubu, stejně jako vláda současná.

senior

Snad nebudeme tak naivní, abychom si mysleli, že volby něco změní.

Pokud se protlačí korespondenční hlasování, tak jsme tam, kde Trump. Volby v USA byly ukradeny, a stejně to dopadne v EU.

el
Volby ovlivní více než kdykoli jindy dezinformační kampaň na sociálních sítích, která už začala a na spoustu lidí zafunguje.
První rány schytala pirátská strana, která má podle předvolebních průzkumu slibně vyhlídky. Sám vím koho určitě volit nebudu tj. Babiš, Okamura a komunisté.
Zatím to vypadá na ty piráty, ale na to je ještě brzy.
111®

ještě že na ty sociální sítě kašlu a nemám, alespoň mne nikdo nemasíruje..*smich* chudáci , co se bez nich neobejdou...

liska5
hodnocení

0x

Co řekl Blatný je nesmysl.

hodnocení

Já si myslím, že nesmysly neříká jenom pan Blatný.

kicune*
hodnocení

0x

Já myslím, že by se všechny ty kovidy měly zakázat.

ladis*

Beztak kazdeho jenom otravuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]