Nejste přihlášen/a.
zdravim vsechny v tomto uzasném" obdobi. Platim si najem mesicne 9 tiscím dám pryč a to nepocitam jidlo..prosim vás jak to mám delat kdyz se mi nedari sehnat práci vsude je nejspis zastup ted lidi a tak me nevybraly zatim nikde. Jsme už i bez podpory na urade práce mi nerekly nic jiného než jen ze už podporu nemám at se snazim hledat ze takto to dál nejde. A co dál? dekuju kam se poprápade obrátit,nvim z ceho jijak to mám platit
Kam se máte obrátit? No přece na kteréhokoliv zaměstnavatele. Ale mám dojem, že vy se chcete obrátit na něco, někoho, kdo rozdává peníze zdarma.
Vypište nám zde všechny pracovní pozice o které jste se v době podpory zajímala a nevzali vás. Třeba nás ještě něco napadne.
zajimam se o nabidky v obchode spise...zdrava výživa atd...v tech bohuzel mi rekly ze maji plno,ted sem byla na pohovoru i zkussi si to rekly ze se mi ozvou do pátku neozvaly se to stejne na pokladnu do tesca taky se nikdo zatim neozval,byla jsmw tam i osobne. Chtely cislo ze se ozvou a nic...v malých obchudkách tvrdi ze maj plný stav,ve vetsich obchodech sem se ptala,nevzaly me kvuli tomu ze bych to mela daleko, a ze se chodi na 5,to zas se nemám jak dostávat ...bydlim v kyjove a tam práce moc neni. Pritel vydelává ale živit me nebude že...ja mela za to že tady by me mohli vzit,pac bylo vse fajn..ela jsme z toho dobrý pocit,ale jak rikam bylo nas tam vicjako vsude...bohuizel nenasla..zacala sem hledat až od ledna.
Lucieno z Kyjova, vždyť se tu ptáte během krátké doby už potřetí. Co si od toho slibujete? Vraťte se domů k rodičům do Brna, tam snad práci najdete.
Doplním p.Nov. Osobu, která Vás navíc nechce živit v nouzi bych nenazýval přítelem
Milujete se spolu? Pak mu za každý styk naúčtujte sazbu z nevěstince .Perete mu a vaříte? Pak mu za totéž naúčtujte standartní sumy za tyto služby...
Proč hledáte práci jen ve Zdravé výživě? Klidně bych prodávala i nezdravé věci, pokud to lidé chtějí kupovat. Nevybírejte si, obejděte všechny velké obchody a uvidíte, že najdete. Třeba jen brigádu, ale peníze za to budou. Třeba v Lidlu jsou prý zaměstnanci dobře placeni.
Jaké máte vzdělání, co umíte, co můžete zaměstnavateli nabídnout? A kde všude jste už hledala?
Jinak, už jsem si také všimla, že jste sem psala a pořád si jen stěžujete a vedete svou. Lidé Vám radí - chovat se slušně, chodit po městě a shánět. Jste mladá, zdravá, nebudete přece sedět na zadnici bez práce. Určitě seženete. Za totáče musel dělat každý a víte, že to neodsuzuji? Naučili jsme se smyslu pro povinnost, rannímu vstávání, důslednosti apod. Dneska plno lidí naříká.
Prostě hledejte, najděte a makejte. Co jiného na to říct? Jaga.
To je marný, slečně se dělat nechce, tak jak nám již jednou napsala, že je jí brigáda k ho.nu. Namátkou jsem našla 11 pracovních míst přímo v Kyjově. pracevokoli.cz/...
Tak teď jsem se podíval na ten tvůj Kyjov, jenom na jednom jediném portálu s nabídkou práce, je v okruhu 20 kilometrů přes 100 volných pozic!
A s ohledem na tvé požadavky - co třeba tohle?
jobs.cz/...
Nejsem si úplně jistej, ale mám pocit, že o podporu člověk přijde až po pěti měsících. Opravdu se za těch 5 měsíců nenašlo absolutně nic, co bys mohl(a) dělat? Opravdu není v okolí nějakej supermarket, benzínka, montovna, kde by se dalo vydělat aspoň na to nejnutnější a přitom hledat něco důstojnějšího? Opravdu tvůj pracák nenabízí možnost rekvalifikace? O kolik pracovních pozic ses v posledním půl roce ucházel(a)?
Máte-li k bytu uzavřenu nájemní smlouvu na své jméno a máte-li v bytě přihlášen trvalý pobyt, můžete zkusit požádat o příspěvek na bydlení .
Žádost lze nyní podat i elektronicky (viz praktické rady k elektronické komunikaci).
K žádosti bude potřeba doložit příjmy (týká se všech osob, které mají v bytě přihlášen trvalý pobyt) a náklady na bydlení za předcházející kalendářní čtvrtletí.
(Rovnou se tam můžete podívat i na dávky hmotné nouze > mj. doplatek na bydlení.)
Ptáte se tu stále dokola. Nejlepší by pro vás bylo vrátit se k rodičům do Brna. Tam určitě práci seženete a nebudete muset platit 9 tisíc nájem. Všichni už tu víme, že brigáda je vám k hovnu, ale myslím si, že vám i těch pár korun pomůže než tu neustále fňukat jak přijít k penězům.
Mmch. zrovna dnes jsem četla, že je málo plazmy. Za odběr dávají 700,- a můžete jít 2x měsíčně. Taky můžete darovat vajíčka. Kamarádka kdysi dostala 15 tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.