Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Covid protilatky

Od: janastolinova odpovědí: 9 změna:

covid unor slaby pruběh,ale mam prý protilatky a musim počkat tři měsice na vakcinu je mi 72 tak nevim dočetla jsem se,že při slabem prubehu se protilatky nevytvoři,vnučka i dcera po covidu protilatky nemaji,vite někdo jak to vlastně je?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak jako je každý člověk unikát, tak je to s protilátkama.

Pokud máš dobrou imunitu, tak se tvoje tělo ubrání a covid má pouze lehký průběh. Pokud máš imunitu horší nebo špatnou, pak se tělo infekci neubrání a pak už záleží jak včasně a jak moc pomohou léky.

Takže když máš protilátky, tak by tělo při další infekci mělo být připravené. Ale záruku na to nemáš. Takže posiluj imunitu a zaregistruj se do očkovacího seznamu, ať tě tam mají v pořadí.

"Máš prý protilátky" - tos zjistila z nějakého testu nebo je to pouze domněnka?

iz*
hodnocení

2x

Jestli jste si nenechala udělat test na protilátky, nedejte na to, co Vám kdo říká. U covidu-19 se nedá spolehnout na to, že těžký průběh = více protilátek a na delší dobu. Protilátky se mohou vytvořit i u lidí s bezpříznakovým nebo lehkým průběhem a naopak u lidí s těžkým průběhem se nemusí vytvořit žádné (dokonce ani po opakované nákaze! > zkušenost zdravotníků z ÚVN).

hodnocení

0x
Pokud máte potvrzeny protilátky,tak to neřešte a řiďte se doporučením. Slabý průběh stačí, žena to měla stejně a protilátek měla teď dle rozboru dost.

hodnocení

0x

V rodině slabý průběh - protilátky hraniční, které se berou jako žádné - očkování dříve než za 3 měsíce (zdravotník).

Nechte si udělat test na protilátky z krve Igg Elisa test. Zaplatíte kolem 500kč a budete mít jistotu. Výsledek žádné/hraniční protilátky - mělo by se ihned očkovat.

nikd*
hodnocení

0x

já si myslím, že protilátky jsou i u slabého průběhu.

pb®
hodnocení

0x
Měla jsem slabý průběh, bez teplot a kašle, jen ztráta čichu a trochu únava. Protilátky IgG mám.

jenda22
hodnocení

0x

Na dnešním extra.cz je tento článek:

Přerod uznávaného/...

Už před časem vyplulo ve známost, že objevitel vakcíny Pfizeru proti Sars Cov 2 po zveřejnění objevu této vakcíny ihned prodal svůj podíl společnosti Biontech.

Ve světle dnešního článku se to objasnilo.

Malé děti a mladí vůbec nesmí dostat současnou neověřeno vakcínu. Pokud se ukáže, a už se opět psalo o problémech s otěhotněním některých pokusných osob, pak je budoucnost populace velice nejistá. Kromě zveřejnění informace, že plodnost mužů rapidně klesá. Ale pouze těch z rozvinutých zemí.

007cz
20.03.21 12:10

Hoax!

honzin*
Nejen plodnost Jendo! Bohužel,podle poslední ověřených zpráv, z alternativních, ale zcela důvěryhodných zdrojů, Covid mělo už 99% obyvatel. Bohužel u velké části z nich došlo ke značnému úbytku šedé kůry mozkové. Až se o tom začne mluvit veřejně, tak bude pěkná mela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]