Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopr. Kde se dá koupit?

Od: bimbam® odpovědí: 12 změna:

Zdravím! Došel mi mražený kopr. Kdysi jsem někde viděla skleničky kopru naloženého, pravděpodobně v octovém nálevu. Také se asi prodává kopr sušený. Nechce se mi chodit zbytečně po obchodech. V Lidlu to nekoupím a jinam jaksi nechodím. Zajímá mě, jestli v Bille, v Penny případně v Coopu bývá touto dobou nějaký kopr běžně ke koupi. Kaufland, Tesco a další obchody nepřicházejí v úvahu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Též zdravím!
Kupují ho v Penny. :)

lidus*
hodnocení

5x

Sterilovaný v každém obchodě, i v Lídlu, čerstvý svazek v zelenině i např. Lídlu ale není to denně. Objednat se dá i z Rohlíku.

hodnocení

4x

Nasít do truhlíku a dát na okno. V teple mu to nebude trvat dlouho.

hodnocení

Že mě to nenapadlo! :) Asi to bude tím znovu napadeným sněhem... A bude to v nejlepší kvalitě!

hodnocení

3x

Sterilovaný kopr se koupí všude, ve skleničce. Nedávno jsme poprvé viděla i pytlíček se sušeným. Byl od Vitany, v regálu s jejich kořením. Myslím, že to bylo v Jednotě.

Poslední dobou /teď v zimě/ jsem viděla čerstvý kopr, ve svazečku. V Bille a v Globusu. Byl pěkný, svěží, ten by asi byl nejlepší. Nevím už přesně, kolik stál, ale cena nebyla nejnižší. Přesto by se asi vyplatil. Z toho svazku se udělá několik obědů. Jaga.

hodnocení

2x

Viděl bych to na ten coop. je to přece jen český krám.

nov
hodnocení

2x

Coop Žďárská 67

jednota.cz/...

hodnocení

Děkuji za všechny rady. Za pár dní budu mít cestu kolem doporučeného Coopu, tak se tam stavím. Ještě mě napadl jeden obchod, Enpeka (@nov zná :)). Liduš radí porozhlédnout se lépe v Lidlu. No, nevím. Tam je výběr koření mizerný, ale vlastně jsem ještě neměla důvod detailně hledat a ptát se prodavačů. Také zkusím.

lidus*

Bimbam Hamé-zelený vršek 19,-. sušenýto nekupuji, svazeček 22,- tak na 2x, v květináči 35- mívá ho Tesco a ALBERT. Manžel nakupuje Lídl a Billa, sousedka Penny a A LBERT. Ceny přibližně stejné. Billa mívá CLEVR- je tam hodně vody a málo kopru ale v nouzi je dobrý.

hodnocení

Jako poděkování všem přidávám recept na velmi dobrý a méně známý bramborový salát. Vařené brambory pokrájet na kousky (nepoužívat protlačovátko), cibule (vzhledově lépe působí červená cibule), prolisovaný česnek podle chuti, pokrájený kopr podle chuti, trocha oleje (raději olivového). Brambory vařím ve slupce, tak přisolím. Plus někdy trocha čubrice, případně tzaziky.

Pokud máte ráda kopr, tak taky přihodím recept, kterej mi všichni chválí. Sklenička sterilovanýho kopru, sůl, pepř, sójovka a kuřecí prsa. Prso lehce naklepnout / na jak na řízek / a naložit přes noc do marinády. Pak zprudka opéct. Je to mňamka.

lukssa
hodnocení

0x
U nás na zahrádce máme tolik kopru,že se mu u nás daří tak,že to roste i jako plevel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]