Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontokorent zaměstnání

Od: nick14 odpovědí: 7 změna:

Hezký den , neví někdo jestli si banka při kontokorentu ověřuje zaměstnání?
Pokud jsem právě ve zkušební době a uvedla bych zaměstnání předchozí, ve kterým jsem setrvala celých 14 let, co může hrozit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se na to přijde, budete minimálně nedůvěryhodný klient. Tím pádem přijdete o případné výhody, které banka normálně nabízí.

hodnocení

2x
Mě banky kontokorent vždy nutily samy. A zapnout ho na nějakých 20tisíc by snad byla otázka kliknutí v appce - bez dokládání čehokoliv. Ale do lhaní bych se moc nepouštěl...

Mohu se zeptat co to bylo za banky? Já mám účet u FIO a povolili mi jen 10 tisíc a to mám docela slušnej plat.

m123
FIO, Airbank, ČS. U tebe bych to viděl spíš na hypotéku, nebo něco podobného když víc nepovolí.

iz*
hodnocení

0x

Nevím, jak si která banka v případě kontokorentu ověřuje zaměstnání.

Ale jestli Vám po 14 letech přišla výplata od jiného zaměstnavatele, mohla by si banka chtít ověřit, jestli nejste ve zkušební době.

Radši se žádostí počkejte až po zkušební době.

Jestli zaměstnání skončí a hned dalšíé měsíc nepřijde výplata, může banka kontokorent zesplatnit. Navíc hrozí stíhání za úvěrový podvod.

hodnocení

0x

Rozhodně nelhat. Proč nemůžete uvést současné zaměstnání? Mají v podmínce, že nesmíte být ve zkušební době?

hodnocení

0x

Když jsem šel poprvé do práce, tak mi česká spořka nedovolila víc jak 10 000kč kontokorent. Po dvou letech mi ho nutila sama do limitu 50 000kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]