Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s odběrem plazmy? Už jsem prošla vstupní prohlídkou, a zítra mě čeká první odběr.
Dnes a zítra tak budu držet nějaký ten jídelníček. Nějaký komentář? Rada, cokoliv?
Já mám jak při plazmě tak při krvi problém s přehříváním, potřebuju zimu. Takže doporučím nenavlékat se moc. Ty tekutiny jsou určitě základ, nicméně nejvíc hraje roli dlouhodobý pitný režim než ten aktuální. Ale i tak Vám půl litru tekutin vezmou, tak je dobré přímo ten den ten půllitr ještě před odběrem vypít navíc.
Uvidíte, jak to budete mít. Já bývala po obou odběrech strašně spavá, tak jsem na plazmu chodila navečer a pak rovnou do postele. Po krvi bývám taky, ale ty jsou ráno, tak se snažím zařídit si ten den klidnější režim.
Stejny jako odber krve, akorat to trva trochu dele. treba u mne cca 35-40 min...jinak kontrola a odber se delaji ve stejny den, pokud vim...jinak hodne pit a ne na lacno.
Ten čas hodně záleží na přístroji a na odebíraném množství a taky na tekutinách. Když de člověk "na sucho" tak se té krvi moc ze žíly nechce.
Pamatuji, že na místním TO mi to na starých mašinách trvalo cca 50 - 55 minut. Teď co mají nové, tak je to kolem těch 40 - 45 minut. Ale už jsem zažil i necelou půlhodinku, ale to mi brali jen nějakých 650 ml.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.