Nejste přihlášen/a.
Kde se, prosím, nachází v Klášterci nad Ohří mlýnský kámen? Je někde na travnaté ploše venku.
Možná zkusit poslat foto s dotazem na IC v Klášterci n.O.
icklasterec@muklasterec.cz Tel. mají pevnou linku 474 359 687.
Snad fungujou i za covidu.
Mohla byste prosím sdělit nějaké bližší info o tom, kde se kámen nachází? Také ho hledám. Děkuji
Obávám se, že máme smůlu, tazatel na nás zvysoka kašle. Hlavně že se mu lidé snažili pomoct. To je bohužel důsledek politiky tohoto serveru, že nevyžaduje registraci a tím pádem zde mohou psát anonymové.
Já tedy také nejsem zaregistrovaná, ale aspoň jsem si zapla upozornění . Každopádně jsem teď zaměstnala rodinu, která zná Klášterec líp než já, tak kdyby s něčím přišli, dám vědět.
Tak jsem jí pomocí rodiny a map našla, akorát nevím, jestli to můžu napsat sem? Kdyžtak mi napište na afucikova@gmail.com a já vám ráda sdělím kde je
Opravdu nechápu arne1 proč mě napadáte, když je dotaz z dnešního odpoledne a odpověď nemáte hned. U počítače sedím v práci, takže u něj dobrovolně netrávím i odpoledne. Paní bych neměla problém odpovědět, stihla si ale pomoci sama dřív. Vám bych doporučovala více slušnosti.
Ano, arne1, to máte pravdu, ale nevím, co to s tím má společného. Před měsícem jsem já dostala radu, včera chtěl někdo radu ode mě. Nedostal jí hned, takže byl problém (ale u vás). Prosím, běžte prudit jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.