Nejste přihlášen/a.
Kde se, prosím, nachází v Klášterci nad Ohří mlýnský kámen? Je někde na travnaté ploše venku.
Možná zkusit poslat foto s dotazem na IC v Klášterci n.O.
icklasterec@muklasterec.cz Tel. mají pevnou linku 474 359 687.
Snad fungujou i za covidu.
Mohla byste prosím sdělit nějaké bližší info o tom, kde se kámen nachází? Také ho hledám
. Děkuji
Obávám se, že máme smůlu, tazatel na nás zvysoka kašle. Hlavně že se mu lidé snažili pomoct. To je bohužel důsledek politiky tohoto serveru, že nevyžaduje registraci a tím pádem zde mohou psát anonymové.
Já tedy také nejsem zaregistrovaná, ale aspoň jsem si zapla upozornění
. Každopádně jsem teď zaměstnala rodinu, která zná Klášterec líp než já, tak kdyby s něčím přišli, dám vědět. ![]()
Tak jsem jí pomocí rodiny a map našla, akorát nevím, jestli to můžu napsat sem? Kdyžtak mi napište na afucikova@gmail.com a já vám ráda sdělím kde je ![]()
Opravdu nechápu arne1 proč mě napadáte, když je dotaz z dnešního odpoledne a odpověď nemáte hned. U počítače sedím v práci, takže u něj dobrovolně netrávím i odpoledne. Paní bych neměla problém odpovědět, stihla si ale pomoci sama dřív. Vám bych doporučovala více slušnosti.
Ano, arne1, to máte pravdu, ale nevím, co to s tím má společného. Před měsícem jsem já dostala radu, včera chtěl někdo radu ode mě. Nedostal jí hned, takže byl problém (ale u vás). Prosím, běžte prudit jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.