Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu jet autobusem na nákup potravin mimo svojí obec

Od: petrickova odpovědí: 4 změna:

Jsem z malé vesničky kde máme jednu předraženou večerku a ráda bych si nakoupila ve městě poblíž, kde je supermarket a je to ve stejném okrese, kde žiju. Nejednalo by se o překročení okresu, ale jen obce z menší do větší. Musela bych mít čestné prohlášení, že jdu na nákup, pokuď vystoupím na autobusové zastávce a musím ještě 300 metrů chůzí dojít do obchodu pěšky? Je tu nejasnost pohyb v obci v rámci volnočasových aktivit ne, ale v rámci nákupu ano. Jak jim dokáži, že nemám auto, že bych parkovala rovnou před supermarketem na parkovišti, ale musím kousek dojít pěšky procházkou do obchodu po výstupu z autobusu-jízdenka doklad stačí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Jeďte, nehledejte problém kde není.

hodnocení

1x
Jeďte si v klidu nakoupit.
Jeden okres.

hodnocení

1x

Neřešte problém, kde není, jeďte na nákup a pak domů.

jízdenka doklad stačí *** určitě nestačí,

makk
hodnocení

1x

Na nákup mimo obec můžete, nesmíte jen do jiného okresu. Podle mě nepotřebujete žádný doklad. Já jsem z vesnice 140 lidí, obchod nemáme, hospoda zavřená takže krom venčení psa je všechno mimo obec a ještě se mě nikdo na nic neptal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]