Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Covid-boleni a unava

Od: jirinna odpovědí: 6 změna:
Hezky vecer,
Prosim Vas v nedeli jsem se setkala s rodinnym prislusnikem,ktery je covid pozitivní. (V te dobe to nevedel myslel si, ze je nachlazeni).
Jak ted postupovat,kdyz mam unavu a boleni v krku?
Diky.
Jiřina

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Ležte, zavolejte svému lékaři, on Vám sdělí podrobnosti, odešle Vás na test. Budete mít jistotu. S nikým se nestýkejte.

hodnocení

6x

Zavolejte (nechoďte) svému obvodnímu doktorovi a nahlašte pozitivní kontakt.

liska5
hodnocení

4x

Jít brzo spát, při vyšší teplotě třeba Panadol. Na krk je dobrý priesnitzův zábal. Více pít, brát vitamíny. Zdravě jíst. Česnek. Valná většina lidí má mírnější průběh, takže nenervovat se. Sanita se volá, až kdyby byl průběh s vysokými horečkami, zhoršeným dýcháním, velkými bolestmi. Když se to přes noc zhorší, ráno si zavolejte svému obvoďákovi, aby věděl, že jste byla v kontaktu a poradil. Moji blízcí to zvládli doma. Nikam nechoďte mezi lidi! Ani na testy! Dva týdny s nikým kontakt.

cikitsaka
hodnocení

2x

Už jsem to tu psal; při prvních příznacích jím lžičku kokosového tuku (antivirotikum monolaurin). Pokud se opozdím, tak dvě lžičky 3x denně. Do vody zamíchám jedlou sodu (1 čl na 1 l) a piju ji - zvýšené pH brzdí růst nežádoucích bakterií a virů. Vyhýbám se cukru.

pb®
hodnocení

0x

Já bych zavolala praktickému lékaři, ať mě pošle na test a při pozitivním výsledku se domáhala předepsání ivermektinu, už ho mohou psát i praktici.

Příbuzný je trotl, dnes se nikam neleze ani s rýmičkou, jeden nikdy neví.

st
hodnocení

0x
Opatření proti Covidu v domácnosti.
koronavirus.mzcr.cz/...
Lék na nemoc.
sukl.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]