Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy v pravo po odbavování vlasů

Od: mejmeno odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, 15.3 večer jsem si odbarvovala vlasy peroxidem. Je divné že vlasy na pravé straně se mi zničily a vlevo ne. Ještě divnější je, že mě bolí pravá strana hlavy a pravé oko je horší. Jako vidím na ně ale je takový citlivější. Zkoušela jsem si dát zelený čaj, kontryhelovy čaj, a ostropestřec pak zelí a takovy ty zdravý věci. Myslíte že se mi to zlepší nebo to může byt něco vážného? Praktická lékařka toho ma hodně, tak nevím koho se zeptat. K jakému odbornému lékaři bych šla kdyby mě problémy doprovázely i po nouzovem stavu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hana2
hodnocení

0x

Ahoj,

nevím jestli tvuj případ je to vážné nebo ne, může a nemusí ...

Může to bý jen ,,alergická" reakce nebo i toxicita ale fakt nevím, pokud to nepřejde do 4 dnů asi bych zašla ...

ruzena*
hodnocení

0x

Máte alergické reakce. Pokud se Vám tohle všechno stalo po Vašem kadeřnickém pokusu. Přejde to do cca 3 dnů, když nebudete na sobě dělat další pokusy. Mojí švagrové po takovém neodborném odbarvování peroxidem slezly všechny vlasy - ale nebojte se, narostly jí pak nové. V případě, že by nastaly další komplikace, tak zavolejte svému obvodnímu lékaři, podle příznaků Vás někam nasměruje...

Že Vás bolí půlka hlavy, svědčí o migréně. A z migrény může plynout i špatnější vidění, určitě jste to už někdy měla, nebo se u Vás migréna vyskytla náhle? Jestli ano, svěřte se lékaři, jsou na to dnes už dobré léky. Ve starším věku ale migréna většinou mizí, u žen hlavně po přechodu.

mejmeno
hodnocení

0x
Barva se mi podle mě povedla, taková svetle hnědá až blond, když jsem šla po ulici tak na mě troubili, tak buďto to mám hrozný a nebo dobrý :) tentokrát mě bolí celá hlava a obě oči, ale méně. To je blby když po tomhle někomu slezou vlasy. Mě padaly vlasy po amoniakovych barvách, když mě matka barvila na černo a na fialovo. Po peroxidu me spis slábnou, ale pak si dam šampon s keratinem a je to dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]