Dobrý den, 15.3 večer jsem si odbarvovala vlasy peroxidem. Je divné že vlasy na pravé straně se mi zničily a vlevo ne. Ještě divnější je, že mě bolí pravá strana hlavy a pravé oko je horší. Jako vidím na ně ale je takový citlivější. Zkoušela jsem si dát zelený čaj, kontryhelovy čaj, a ostropestřec pak zelí a takovy ty zdravý věci. Myslíte že se mi to zlepší nebo to může byt něco vážného? Praktická lékařka toho ma hodně, tak nevím koho se zeptat. K jakému odbornému lékaři bych šla kdyby mě problémy doprovázely i po nouzovem stavu?
Máte alergické reakce. Pokud se Vám tohle všechno stalo po Vašem kadeřnickém pokusu. Přejde to do cca 3 dnů, když nebudete na sobě dělat další pokusy. Mojí švagrové po takovém neodborném odbarvování peroxidem slezly všechny vlasy - ale nebojte se, narostly jí pak nové. V případě, že by nastaly další komplikace, tak zavolejte svému obvodnímu lékaři, podle příznaků Vás někam nasměruje...
Že Vás bolí půlka hlavy, svědčí o migréně. A z migrény může plynout i špatnější vidění, určitě jste to už někdy měla, nebo se u Vás migréna vyskytla náhle? Jestli ano, svěřte se lékaři, jsou na to dnes už dobré léky. Ve starším věku ale migréna většinou mizí, u žen hlavně po přechodu.
Barva se mi podle mě povedla, taková svetle hnědá až blond, když jsem šla po ulici tak na mě troubili, tak buďto to mám hrozný a nebo dobrý tentokrát mě bolí celá hlava a obě oči, ale méně. To je blby když po tomhle někomu slezou vlasy. Mě padaly vlasy po amoniakovych barvách, když mě matka barvila na černo a na fialovo. Po peroxidu me spis slábnou, ale pak si dam šampon s keratinem a je to dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.