Nejste přihlášen/a.
Slušnost je jakkoliv zareagovat. Ani tu v sobě nenašla. Holka vypadá, že se v sobě nevyzná. Nebo má "rozdělaných" více kluků...O té květině taky mohla pomlčet..Něco Ti tím asi chtěla naznačit. Třeba, že jsi až moc hodnej a jí vyhovují drsnější typy a že slušňáci nepřitahují...Pusť ji z hlavy.
Ved to je uplne jasne, nema ziadny zaujem a ak ho niekedy mala, spolahlivo si ho pochoval svojim spravanim. Ked si ju mal doma na pozeranie filmu, mal si po nej vystartovat, ty si namiesto toho s nou pises a kupujes kvety. Cele zle. Aspon ste sa poriadne bozkavali?
Kolko mate rokov?
Nemyslím si, že by jí vadilo, že jste po ní hned nevystartoval, choval jste se slušně, bral jste ohled i na její údajný nevydařený vztah a její pocity. Já nechápu spíše jí, říct vám, jako žena, že není zvyklá dostávat květiny a pak se i odmlčet a ani neodepsat, hele už mě "neotravuj". Tak se jí už nevnucujte, mějte svou hrdost. Napsal jste, napsal, teď je na řadě ona.
Komunikace divná ... napsala mi že ji nemůžu takhle rozmazlovat a že není zvyklá dostávat květiny a od té doby jsme si vlastně nepsali....
Ale mě tedy z toho popisu vyplývá, že ona napsala údiv nad kytkou a se psaním jste byl na řadě Vy, ne?
////Možná jste měl hned odpovědět - tak ať si zvyká, že Vy rád, co jí udělá radost.////
Takže zpráva, jestli jste něco neproved byla úplně mimo. To jako proč?
--------------------------
Vyčíst ji její ignor?
budeš připravená mi to říct, povíš mi to
Divná reakce, slova do pranice. Nejste také zběhlý v komunikaci. Připadají mi tato slova od Vás jako že jste nějak nadřazený, ona se nemusí vůbec svěřovat, není dobře pitvat minulé vztahy.
----------------
Buďte milý, vstřícný, klidně se ozývejte vícekrát po sobě, jestli máte čas psát.
Ale spíše pozitivní věci, zájem o druhou osobu, plány a podobně. Nevracejte se do minulosti, do starého vztahu, nic Vám do toho není.
Uvolněte se a neberte všechno tak vážně, prostě v pohodě.
Možná, že nemá minulý vztah sama v sobě ukončen, tak si holčina měla dát ještě pohov od nové známosti, ať nejste jenom převozník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.