Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ignorace a jak si vyložit

Od: petrpan odpovědí: 7 změna:
Zdravím...
Netuším kde bych měl vlastně začít, takže to nebudu okecavat a půjdu rovnou k věci. Seznamuji nebo seznamval netuším v jaké fázi vlastně jsme s jednou dívkou. Párkrát jsme byli, jedou si pouštěli film u mě doma. S nějakou nepravidelnosti si psali, ale že by neměla zájem mi nepřišlo dokonce jsem se na to i zeptal už jen, protože občas ta konverzace byla dvě, tři zprávy za den...
Diky uzavření okresů se teď ani nemůžume vidět i když nás dělí jen 15km a je to jiný okres, ale stejně mi to nedalo a minulý týden se sešli, koupil jsem ji květinu, byli spolu a bylo to fajn... Když jsem dojel domů nějak jsem to neřešil a napsala mi že ji nemůžu takhle rozmazlovat a že není zvyklá dostávat květiny a od té doby jsme si vlastně nepsali... Nechal jsem to chvilku být a předevčírem ji napsal jestli jsem něco neprovedl, ale úplně bez odpovědi... Nemůžu říct že by to tý zprávě nevěděla upozornění ji vyskočit muselo, ale nebudu spekuloval možná taky ne...
Teď nějak nevím co dělat dál? Napsat si další zprávu, vyčíst ji tenhle ignor?
Vím že v minulosti měla jeden vztah, který pro ni nedopadl nejlepe, ale víc jsme o tom nemluvili k tomu jsem se vyjádřil slovy "až sama budeš připravená mi to říct, povíš mi to", ale co vím že od té doby se její další vztahy odvíjejí od tohoto a když jí něco tento vztah připomnělo "hodila zpátečku"...
Co by jste dělali vy na mém místě? Určitě to není jediná holka na tomhle světě, ale s málo kým se cítím takto dobře...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Slušnost je jakkoliv zareagovat. Ani tu v sobě nenašla. Holka vypadá, že se v sobě nevyzná. Nebo má "rozdělaných" více kluků...O té květině taky mohla pomlčet..Něco Ti tím asi chtěla naznačit. Třeba, že jsi až moc hodnej a jí vyhovují drsnější typy a že slušňáci nepřitahují...Pusť ji z hlavy.

hodnocení

3x

Nevnucujte se a nekontaktujte ji. Zájem o druhého vypadá jinak...Ona neprojevuje žádný!

hodnocení

1x

Ved to je uplne jasne, nema ziadny zaujem a ak ho niekedy mala, spolahlivo si ho pochoval svojim spravanim. Ked si ju mal doma na pozeranie filmu, mal si po nej vystartovat, ty si namiesto toho s nou pises a kupujes kvety. Cele zle. Aspon ste sa poriadne bozkavali?

Kolko mate rokov?

petrpan
Nebudeš tomu věřit, ale jsme nesledovali jen jsem netušil že musím psát prubeh každé schůzky... A ano líbali jsme se úplně normálně

tak
hodnocení

1x

Nemyslím si, že by jí vadilo, že jste po ní hned nevystartoval, choval jste se slušně, bral jste ohled i na její údajný nevydařený vztah a její pocity. Já nechápu spíše jí, říct vám, jako žena, že není zvyklá dostávat květiny a pak se i odmlčet a ani neodepsat, hele už mě "neotravuj". Tak se jí už nevnucujte, mějte svou hrdost. Napsal jste, napsal, teď je na řadě ona.

pockat
hodnocení

0x

Komunikace divná ... napsala mi že ji nemůžu takhle rozmazlovat a že není zvyklá dostávat květiny a od té doby jsme si vlastně nepsali....

Ale mě tedy z toho popisu vyplývá, že ona napsala údiv nad kytkou a se psaním jste byl na řadě Vy, ne?

////Možná jste měl hned odpovědět - tak ať si zvyká, že Vy rád, co jí udělá radost.////

Takže zpráva, jestli jste něco neproved byla úplně mimo. To jako proč?

--------------------------

Vyčíst ji její ignor?

budeš připravená mi to říct, povíš mi to

Divná reakce, slova do pranice. Nejste také zběhlý v komunikaci. Připadají mi tato slova od Vás jako že jste nějak nadřazený, ona se nemusí vůbec svěřovat, není dobře pitvat minulé vztahy.

----------------

Buďte milý, vstřícný, klidně se ozývejte vícekrát po sobě, jestli máte čas psát.

Ale spíše pozitivní věci, zájem o druhou osobu, plány a podobně. Nevracejte se do minulosti, do starého vztahu, nic Vám do toho není.

Uvolněte se a neberte všechno tak vážně, prostě v pohodě.

Možná, že nemá minulý vztah sama v sobě ukončen, tak si holčina měla dát ještě pohov od nové známosti, ať nejste jenom převozník.

Prosímvás, co je to za radu, ozývat se několikrát po sobě člověku, který o mě nestojí? Prostě z baby nic nebude, tak nazdar, konec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]