Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupili byste Rendesivir-Groprinosin?

Od: martinna® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,media nás zahlcují že je účinný lék Rendesivir-Groprinosin. Dočetla jsem se že ho lidé objednávají z Polska. Jaký máte na to názor.V diskuzích píší že brát při začátcích příznaků a pomáhá. Objednali by jste si ho?Váhám abych zbytečně nevyhodila prachy.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Remdesivir a groprinosin jak píšete z Polska :) Remdesivir je předražený zázrak z Ameriky u kterého se žádná extra účinnost neprokázala a za peníze které za to Amerika chtěla byste si ho určitě nekupovali. Isoprinosin-neosine-groprinosin je něco úplně jiného. V Polsku je běžně v prodeji jako podpůrná látka při virových infekcích, například při chřipce. Prokazatelně zvyšuje reakci organismu na virové onemocnění takže jeho použití při prvních příznacích covidu dává smysl ale u nás je pouze na předpis. Těch 180 korun co v Polsku stojí asi litovat nebudete ani v případě, kdy se ukáže že nepomáhá a můžete si ho doma nechat třeba pro urychlení léčby oparu (herpes). V dobré lékárně se dozvíte maximální denní dávku a pokud ji nepřekročíte není důvod proč by vám měl ublížit.
Pro pobavení dodám titulek článku z internetu : Firma Gilead stanovila cenu léku remdesivir, pětidenní kůra vyjde na více než 55 tisíc korun

hodnocení

4x

Určitě dostanete rady, ANO, kupte si ho, pak další rady, co na to řekne lékař, a poslední nekupovat, páč...

Co si vyberete?

Já tu střední cestu, co na to můj lékař, který toho ví víc jak já.

50let
hodnocení

4x

Ano, 50 let je běžně podáván, v příbalovém letáku /isoprinosine/ je dávkování i pro 1leté dítě.

Je to protivirový přípravek, u každého léku je příbalový leták, taksi ho každý přečte, aby věděl dávkování atd.

Z Polska léky snad budou mít př. leták také.

Presidentovi Klausovi pomohl.

doplněno 16.03.21 10:12:

Koupila jsem si Stacyl 100 mg jako prevenci proti trombům. Starším lidem se to doporučuje jako prevence, viz příbalový leták.

Pokud by na mě něco lezlo, tak budu postupovat jako při nachlazení, chřipce, ale když bych měla možnost, a stav se horšil, tak bych sáhla do šuplíku pro ten lék co uvádíte /je jich vícero s jiným názvem/.

Každý musí podle sebe, jak se cítí, podle své víry a zdravotního stavu. Já třeba neberu vůbec žádné léky, pouze ten Stacyl, nesolím, jím hodně ovoce, zeleniny, ovesné vločky, minimum pečiva a chleba, bylinkové čaje a už je venku medvědí česnek! Ten vypálí organismus.

Tazatel se ptá na Remdesivir a ne na Isonoprisine, ani na Ivermektine.

pb®
hodnocení

3x
Jednoznačně ano, i ivermectin a klidně i ten koňský. Lepší než čekat, jaký bude mít covid průběha pak už třeba nebude pomoci. Oba léky pokud nepomohou, pak neuškodí. Stačí mi dobré zkušenosti lékařů v klinické praxi a desetiletí podávání mnoha lidem, nemusí si lékaři o účincích jednoho či druhého povídat 5-10 let na konferencích.
hodnocení

Děkuji,strajda Google mi dal nějaké odkazy na diskuze kde je o něm psáno. jenže věřit všemu...

jsou tam příspěvky že ho nasdili při prvních příznacích a pomohl. A to je lákavé.

iz*

Ivermektin může poškodit játra a další orgány.

pb®

To může každý lék. Stačí sníst najednou dvě balení volně prodejného Paralenu za 30Kč a selžou mi játra tak, že mě zachrání už jen jejich transplantace. Každý se bojí brufenu, ale paracetamolu s jeho prokazatelně hepatotoxickými účinky nikoliv. Acylpirin by se neměl dávat dětem a po očkování by neměly dostat paracetamol, u něj panuje podezření, že společně s očkováním zvyšuje riziko poškození nervového systému dítěte.

Nevěřím tomu, že správně podávaný ivermectin poškodí játra. O antipiraziticích něco vím, vím které jsou jen na oblé červy, které jsou i na ploché červy, co nemůžu dát koččce, protože je to pro ni jedovaté, i která plemena obzvláště se zbarvením merle nemají hematoencefalickou bariéru a na co a tedy jim některá antiparazitika nemohou být podaná. Vím jaké antaparazitikum pro psy mohu bezpečně rozdělit a podat kočkám a neutratím tak tisíce, zato odčervím a odbleším celý útulek za cenu okolo 40Kč na kočku. Navíc antiparazitika jsou bezpečná i v násobných dávkách. Jsou tak zkoušená na zvířatech, kdy třeba zvířatům je po několik dní za sebou podávaní 10x větší dávka bez negativního účinku. Ovšem pro terapeutické použití je zvolena vždy ta nejmenší dávka, která účinkuje na parazity.

Opravdu bych se nebála léku, který získal Nobelovu cenu a byl použit na lidech v počtu 3,7 miliardy! dávek bez nežádoucího účinku. Víte u nás je to novinka, u nás máme schválen pro lidi snad jen Vermox na roupy, protože nežijeme v rovníkové oblasti, máme perfektní hygienu a závažné parazitózy lidí jsou u nás jen výjimkou. Ale jsou oblasti, kde se lidé odčervovat musí a kde jim tento lék zachraňuje život.

Neznám přizpůsobivější organismus, který zvládne přežít ve všech oblastech planety a zvládne největší znečištění, než je člověk.

jabraka*
hodnocení

2x

"Dočetla jsem se:" ---- Ano,ale co proboha čtete?Rozhodně ne lékařské příspěvky odborných tiskovin!.

Remdesivir skutečně pomohl trochu odlehčit prvnímu nakaženému pacientovi u nás.Ale dnes je tu řada mutací viru SARS-CoV. 2 A remdesivir nepůsobí proti viru,ale proti následkům.

hodnocení

1x

Na amatérské řeči bych nedal. Zeptejte se vašeho praktického lékaře.

hodnocení

Můj lékař je velmi optrný v jakékoliv takové radě

16.03.21 18:15

Má rozum.

hodnocení

0x

Pokud je člověk v pohodě, nemá 20 let 50 nemocí, 50 kg nadváhy, tak ten lék nepotřebuje a vše přežije.

jenda22
hodnocení

0x

K čemu chcete kupovat Remdesivir, když se absolutně neosvědčil a stojí 50000 Kč?

Jaké léky vědci z/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]