Nejste přihlášen/a.
Já myslím buď do očkovacího centra zavolat, nebo zrušit registraci a zaregistrovat se znovu a vybrat si jiný termín, až přijde PIN2.
Posouvala jsem o den termín druhé vakciny. Zavolala jsem obvodnímu, ten mi dal kontakt na sestru, co chystá seznamy pro očkovací centrum a ta mi termín přesunula. Stačilo jí rodné číslo. Pokud na své centrum máte kontakt, tak prý tam volat den předem. Mají nejspíš náhradní zájemce o očkování v záloze na ty nečekané výpadky.
Posouval jsem si termín přes webový formulář. Vše zcela bez problémů, přišlo oznámení o zrušení formou sms i na mail s tím, že mám počkat na nové poslání pinu2. Přišel za asi 5 hodin, v pohodě jsem se zaregistroval na nový termín. Pro úplnost - jdu do očkovacího centra, ne k obvoďákovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.