Od Alza nakupuji přes Alzabox, máme ve městě už třetí... Nakupuji pravidelně, platím předem kartou a nebyl jediný problém, nákup asi 12x za poslední rok; doporučím s klidným svědomím...
Důvěryhodné to je, doručení velmi rychlé. Ale dnes jsem vyzvedávala poprvé, jinak vždy manžel. Když ťukáte kód, žádná čísla se nezobrazovala, ani * jako při ťukání pinu. To je dost matoucí, koukala jsem na to jak volavka z rákosí. Další věc je, že pokud je člověk malý a hodili by mu balík do horního fochu dozadu, prostě na něj nedosáhne. A co teď. Schránka otevřena, zboží tam je, není šance si ho vzít, na liduprázdném parkovišti nikdo, koho bych mohla poprosit. Když jsem dnes viděla, v jaké výšce se mi schránka otevřela, hodně jsem se modlila, aby mi stačilo stoupnout si na špičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.