Nejste přihlášen/a.
Jak funguje tato hra? Je tady někdo kdo ji hraje pravidelně? Halé tady impulsovi.
MNě vždycky zajímalo - a nikde jsem nezjistil - jaká je platnost toho přihlášení. Je to jen na den, nebo věčně nebo něco mezi tím?
Tady: 1gr.cz/... by asi vše mělo být, já si myslím, že se musí přihlašovat každý den znovu, ale nevím, ty pravidla jsou dlohý na to, abych je četl .
Princip soutěže je přinutit lidi poslouchat to rádio. Ráno (nebo nevím kdy) tam zavoláte a přihlásíte se a oni pak jednoho vylosují a během dne mu zavolají zpátky a on musí říct "haló tady Impulsovi" a vyhraje. když se představí "Novák" nebo řekne cokoliv jiného, prohrál a peníze se přesouvají na další den.
To hraní je spíš čekání.Přihlásíte se ,klidně několikrát,a čekáte jestli Vám náhodou někdy nezavolají.klidně i několik měsíců.A mezitím se můžete pořád dokola přihlašovat a pořád čekat na to jejich možné zavolání.Poslouchejte Impuls některý den a tam se to dozvíte,jak ten šťastlivec čekal dlouho.Osobně to ovlivníte pouze počtem přihlášení a správnou reakcí na případný telefonát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.