Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soutěž na rádiu impuls

Od: xiperio* odpovědí: 10 změna:

Jak funguje tato hra? Je tady někdo kdo ji hraje pravidelně? Halé tady impulsovi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Přes jejich telefonní číslo se přihlásíš a když vylosují tvé číslo a ráno ti zavolají, tak musíš říct Haló tady Impulsovi. Žádný pozdrav, žádné Haló, kdo tam.
No a když to takhle uděláš, vyhráváš.
Takhle to probíhalo a snad probíhá dosud, já je moc neposlouchám.

MNě vždycky zajímalo - a nikde jsem nezjistil - jaká je platnost toho přihlášení. Je to jen na den, nebo věčně nebo něco mezi tím?

makk

Tady: 1gr.cz/... by asi vše mělo být, já si myslím, že se musí přihlašovat každý den znovu, ale nevím, ty pravidla jsou dlohý na to, abych je četl :).

makk
hodnocení

0x

Princip soutěže je přinutit lidi poslouchat to rádio. Ráno (nebo nevím kdy) tam zavoláte a přihlásíte se a oni pak jednoho vylosují a během dne mu zavolají zpátky a on musí říct "haló tady Impulsovi" a vyhraje. když se představí "Novák" nebo řekne cokoliv jiného, prohrál a peníze se přesouvají na další den.

futra
hodnocení

0x

Přihlásíte se do té souteže a můžete to udělat i několikrát.Kromě toho ,že se jim do telefonu ,myslím že volají ráno v 7.20 ,ohlásíte Haló,tady Impulsovi jim můžete říct ještě číselný kód pro ten daný hrací den a tím získáte víc peněz.

xiperio*
hodnocení

Hraje te ji pravidelně nebo občas? Prosím pošlete mi do vzkazů.

jirib
Dnes už je potřeba po zodpovězení Hali tady Impulsovy,znát i tři čísla jako heslo.To se dozvíte poslechem Impulsu každý den od 10 do 22h...
xiperio*
hodnocení

Hledám někoho kdo to hraje.

futra

To hraní je spíš čekání.Přihlásíte se ,klidně několikrát,a čekáte jestli Vám náhodou někdy nezavolají.klidně i několik měsíců.A mezitím se můžete pořád dokola přihlašovat a pořád čekat na to jejich možné zavolání.Poslouchejte Impuls některý den a tam se to dozvíte,jak ten šťastlivec čekal dlouho.Osobně to ovlivníte pouze počtem přihlášení a správnou reakcí na případný telefonát

petka*
hodnocení

0x

I když se do té soutěže příhlásíte,tak heslem Halé tady impulsovi stejně nic nevyhrajete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]