Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ministerstvo dopravy nereaguje

Od: humr67 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, poradí někdo kam se obrátit se stížnosti na ministerstvo dopravy. Na ministerstvo jsem položil oficiální žádost o informaci ohledně řešení životní situace která je plně v gesci MDČR, se všemi náležitostmi. Ve stanoveném termínu do 15 dnů, který deklarují jako maximální lhůtu pro odpověď však žádná odpověď ani jiná reakce nepřišla... Bohatě placení úředníci z našich daní... Má někdo nějaký nápad nebo zkušenost jak dále postupovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

2x

Nevím, jaké termíny slibují, ale dřív jak za měsíc rozhodně dpověď nečekejte, spíš za dva. Ale nakonec odepíšou.

hodnocení

2x

@humr67 - Ve stanoveném termínu do 15 dnů, který deklarují jako maximální lhůtu pro odpověď však žádná odpověď ani jiná reakce nepřišla.
Možná by to chtělo si přečíst celý text - "do 15 dnů ode dne přijetí žádosti", což je informace, kterou neznáte, tedy možná ještě mají čas. Jestli máte doklad o odeslání, zkuste zjistit buď přes poštu nebo podatelnu MD, zda byla doručena.

hodnocení

1x

Nechci zpochabňovat Vaše slova o 15 dnech, já tušil že je 30dním ale mě vždy odpověděli. Taky jsem psal i tiskovému mluvčímu, taky odpověděl..

Ale je to již asi 4-5 let...

humr67
15.03.21 11:20
hodnocení

Ministerstvo dopravy nereaguje

tak asi zkrátili termíny za těch 5 let...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]