Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj problém s chováním

Od: evanovotna odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtělabych poradit.Co mám dělat když mi kamarádky řekly že je šikanuju ve spojitostosti s tím že jsem jednou zakašlala a hleny mi vletěli do pusy.Jedna znich(Kačka) se začala smát a já jsem jí řekla že pokud nepřestane tak po ní hodím láhev, ona se nepřestala smát tak jsem to udělala.Pak mi to řekla a ta druhá (Uršula)s ní souhlasila.

Chtěla bych jenom napsat že jsem výbušné povahy a potřebuju vědět co mám dělat těd a kdo je tady v této situaci ten špatný jestli já nebo ony.

Jména jsou vymyšlená.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Neumíte se ovládat. To, že se druzí zasmějí když něco provedete ještě není důvod proto, abyste po nich cokoliv házela. Vy si neumíte sama ze sebe dělat legraci? Neříkejte druhým co mají dělat, jak se mají chovat, když Vás o to nikdo nežádal. Chovejte se více kamarádsky a zkuste lépe zvládat svůj vztek. Uklidňuje cvičení jogy. Pokud se bude Vaše výbušnost stupňovat, pak se můžete časem i obrátit na odborníka - psychologa.

liska5
hodnocení

3x

Vzteklost podporuje příliš cukru ve stravě. Jinak jestli to chceš opravdu změnit, tak psychologa.

Lištičko, jen tak, na okraj. Po celé generace lidé neznali cukr a války byly stále a furt. Popraviště, hranice, šibenice, mučírny, hladomorny, války, hladomor. A dnešní lidé jedí cukr a bílou mouku a mléčné výrobky a jsme první generace bez válečných hrůz. Ty myšlenky o cukru, to mi přijde jako hodně velká zhůvěřilost. *mir*

iz*

Babkazov >

@Liska5 tady dost "vaří z vody", ale s tím cukrem má bohužel pravdu. Četla jsem názory lékařů - pediatrů, obezitologů a psychologů > názory ohledně vlivu vysokého množství cukru na agresivitu dětí i ve společnosti.

Poznámka: "bohužel" se vztahuje k cukru a agresivitě, nikoliv k pravdě.

Iz, jééééžiši, co já jsem četla za bláboly psychiatrů, psychologů, obezitologů, vědců. Není třeba brát všechno jako fakt, jako zákon. Jsou to závěry a myšlenky lidí. Nejsou veštšinou podepsané a také nevíme, jak velký vzorek byl zkoumán. Co všechno lidé nejedli, neživili se tím a vymysleli, s velkou slávo ruchadlo. A teď, se všemi jedy, lidé nemohou ani zdaleka to, co umí.

asd1
hodnocení

2x

Plastová flaška - žádná šikana to nebyla, taky bych to po ní asi hodil :D

Skleněná flaška - jsi nebezpečný magor. Ale taky to nebyla šikana.

hodnocení

2x

Problém je v tom, že se neumíš chovat slušně. Manžel o podobných lidech říkával: "Ta je jako dobrá motorka, chytne hned na první našlápnutí." ;)

Než něco uděláš, počítej v duchu do deseti. Protože jinak přijdeš o kamarádky, nebude Tě mít nikdo rád. Za takové chování, ani se nedivím.

Když kašleš, měla bys být ohleduplná. Kapesník, nebo aspoň ruku před pusu. Hleny vyplivnout do papírového ubrousku a vhodit do koše. A ne chrchlat a rozdávat své bacily mezi kamarádkami.

To všechno ses měla naučit rodině, připadá mi, že výchova trochu pokulhává. Ale pokud se naučíš ovládat, ještě z tebe může být časem prima holka. Musíš ale na sobě pracovat. Jaga.

evanovotna
hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověd ale pro doplnění informací zděluji že jsem měla ty hleny v puse, a okamžitě jsem běžela k umyvadlu je vyplivnou.Jinak chápu že jste to nemohla vědět. EN

karel556*
hodnocení

2x

Samozřejmě že ta špatná jsi ty.

hodnocení

0x

Co nechceš sám, nedělej druhým!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]