Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti, co to může být?

Od: poradtemiprosim odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes ráno jsem se vzbudila a cítila jsem se špatně. Mám nechutenství v puse a i když dýchám, jako by mi pořád něco páchlo. Dále se mi trochu motá hlava. Když jsem se šla vymočit tak to bylo dobrý, ale teď mě strašně bolelo v pravém podbřišku při močení, že jsem zatínala zuby. Bolest ustanula asi po třech minutách. Teď jen mám to nechutenství a furt mi něco páchne při dýchání. Je mi 17 let.

Jen chci dodat, že skoro pořád chodím bosá po bytě a máme skoro všude kachle. Mohla jsem se podchladit?

Nevíte, co se děje? Mám trochu strach, protože jsem se ještě s tímhle nesetkala.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Mohla jste prochladnout a zadělat si tak na zánět močáku. Ale s tím nechutenstvím, motáním hlavy a dechem - asi by to chtělo zajít si na testy na covid. Tím vyloučíte jednu z možností. Zavolat svému lékaři a o svých problémech mu říct. Na ty testy Vás zřejmě pošle v první řadě.

poradtemiprosim
14.03.21 13:39
hodnocení

.

No chodit bosa po dlažbě, to je nápad, to vypadá na zánět močáku, případně slepé střevo.

Kdyby se v pravém podbřišku bolesti stupňovaly a přidalo se zvracení, bude to slepák. Ale ať tak či tak, musíte k lékaři, tady vám nepomůžeme.

hodnocení

0x

Napař si nohy v horké vodě, několikrát denně, třeba to pomůže a hodně pij teplý čaj. Buď v teple a vem si teplé ponožky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]