Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Má otázka vám bude asi připadat zbytečná, zvláštní.. ale už se musím někde zeptat, protože sám nevím, jak se toho zbavit. Našel jsem si přítelkyni, byl to internetový vztah, zítra by to bylo 5 měsíců, co jsem spolu. Měl jsem k ní přijet, bohužel se do toho vždy něco připletlo a dosud jsem se s ní neviděl. Před 2 dny mi ale oznámila krutou pravdu, že si uvědomuje, že teď vztach nechce. Nechce totiž změnu a trápila by se, i když semnou prý byla šťastná. Ačkoliv jsme se znali jen přes ten internet, cítím k ní něco mnohem víc než je láska. Zakončila to slovy, že navždy bude milovat jen mě a že pokud bude chtít vztah, budeme zase spolu. Jenže se bojím, že si najde jiného. Někoho, kdo se s ní uvidí, bude jí líbat, bude s ní žít.. A já nehorázně žárlím a šíleně moc mi chybí. Místo toho, aby to bylo lepší, jen se to zhoršuje a já nemám na nic naládu. Jsem stále unavený a to ráno, kdy to řekla, jsem celé probrečel. Nevím co mám dělat, střídá se u mě strach, smutek, žárlivost.. někdy vše dohromady. Poradíte mi prosím, co by mi mohlo pomoci? Chci ji získat zpět, za každou cenu. Ale nemohu ji nutit.. Je to její rozhodnutí. Děkují Vám všem moc předem a přeji hezký den.
Matýsku, ty nemiluješ dívku, ty miluješ sen. Nevíš, jak dívka na tebe bude půspbit, až se s ní setkáš, nevíš, jak zapůsobí chemie, jak budete jeden na druhého působit. Nevíš nic, miluješ obrázek,který sis vytvořil. Živý člověk je úplně jiný, i když třebas má známé tvary, ale jeho energie je úplně jiná. Občas se stane, že někoho máme rádi , ale nemilujeme ho. Nebo opačně. Milujeme, hlas srdce, ale nemáme ho rádi, hlas rozumu.
Je mně líto, že to musím napsat takto otevřeně, ale jestli to tak opravdu bylo, tak mně to připadá tak, že si s Vámi spíše jen někdo hrál. Je mně líto, ale jiné vysvětlení mně připadá nereálné. Vytvořil jste si učitou závislost, ale spíše na nějaké představě.Nějaký čas se s tím budete smiřovat a pak si asi najdete přítelkyni z blízkého okolí. Je spousta lidí, kteří si museli protrpět rozchod nebo ukončení nějakého vztahu.
Matesi...víc než láska, píšeš. Ale není to láska, je to opravdu jen sen! Zítra by to bylo 5 měsíců, co jsme spolu. Nejste spolu, ani jste se neviděli, neznáte se! Měl jsem k ní přijet, píšeš, bohužel se do toho vždy něco připletlo a dosud jsem se s ní neviděl. Prostě ti na ní až zas tak nezáleželo, jinak bys za ní letěl hned při první příležitosti, ale za tolik ti nestála. Ona je asi starší, možná o dost, a vyzrálejší, a napsala ti to moudře a chlácholivě. A tím to končí. A ty za dalších 5 měsíců, možná dřív, zapomeneš, že nějaký sen vůbec byl.. Život dále může být veselý a radostný! Tak netruchli a chovej se jako chlap. Ať se ti daří!
Milovat někoho přes internet, to je stejné, jako cucat hašlerku přes celofán, nerozbalenou.
Dívku naživo neznáte, nevíte, jak se běžně chová, jak mluví, neznáte z jejího života vůbec nic. Nechte to být, až jednou potkáte dívku naživo a něco s ní prožijete, budete moci říci, zda ji máte rád. V tomhle případě jste miloval fatu morganu.
Hlavou mi prochází román E. M. Remarqua Jiskra života. Muž a žena v koncentráku. Vznikl mezi nimi vztah. Viděli se ale nanejvýš přes ohradu, přes dráty nabité elektřinou. Oba doufali, že jednou vyjdou zdraví. Nad koncentrákem stál pěkný bílý domek. K němu se oba upnuli a věřili, že dokud tento domek bude stát, i oni vyváznou. Když byl koncentrák osvobozen, jejich první cesta vedla k bílému domku. A byli překvapeni. Stála tam jen čelní stěna, s okny, dveřmi...Za nimi ale byla jen hromada sutin po zásahu bomby. Stejně, jako oni zdálky viděli hezký domek a věřili v sen, vidíte Vy tu dívku a taky věříte v něco neskutečného. A nevíte, co je uvnitř.
Počkejte si na živé seznámení a pak budujte vztah naživo. Tohle nemělo cenu. Je to stejné, jako byste se zamiloval do nějaké herečky. Jaga.
Asi si našla někoho poblíž a hlavně reálného.S tím nic nenaděláte,srdci se nedá poručit.Hledejte ve svém okolí určitě najdete někoho,s kým to vyjde.Zbavíte se toho jen na ni nemyslet, věnovat se něčemu jinému,odpoutat se,nemyslet,nespekulovat,nevzpomínat.Věnujte se sobě, sportu,hobby,jděte se vyvětrat.Věřte,že vás nebude navždy milovat,je to od ní milosrdná lež.
Dobrý den. Zamiloval jste se do iluze o někom kdo se nakonec ukázal být jiný. Ona si musí ujasnit co chce a Vy holt hledejte dál. Někoho kdo se s Vámi bude chtít scházet a s kým si budete rozumět. Nemůžete získat zpět něco co jste neměl. Jen jste 5 měsíců psal někomu koho neznáte. Nechtěla se s Vámi ani sejít, tak je to zbytečná ztráta času. Ve skutečnosti nevíte kdo si opravdu s Vámi píše...
Zamiloval jste se do obrázku ne do živé dívky. Kdyby to mezi vámi bylo až tak super, tak za těch 5 měsíců už by jste se setkali několikrát a ne že to nešlo, že vždy do toho něco vlezlo. Ta dívka-žena si s vámi dělá co chce. Ona určitě měla více internetových vztahů a nakonec se rozhodla, že vy to nebudete.. Nakonec buďte rád, že nedošlo k fyzickému kontaktu s ní, takový rozchod by byl pro vás ke zvládnutí neunesitelnější. A také jestli je to vůbec dobrý nápad získat jí zpět za každou cenu, když ona vás nechce. Fakt to chce čas. Tak ať najdete lepší, pak si řeknete, bože jak jsem tamtu mohl chtít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.