Dobrý den, objednal jsem si z jednoho e-shopu, který se zabývá potiskem textilu tričko s včelařským motivem. Bohužel mi však velikost nesedí a kontaktoval jsem tedy e-shop s tím, že bych chtěl zboží vrátit a místo něj si objednat větší velikost. Bylo mi však odpovězeno, že zboží nejde vrátit, že to mají uvedeno i v obchodních podmínkách, a to z toho důvodu, že e-shop neprodává “hotové zboží”, ale poskytuje službu, tedy objednají textil někde od dodavatele a oni samotní na něj potom v rámci mé objednávky pouze udělají potisk a následně mi tričko odešlo. Jsou jejich obchodní podmínky nezákonné, nebo opravdu existuje nějaká výjimka vztahující se na nabízení služeb přes eshop, kdy jednoduše reklamace není možná? Děkuji za odpověď.
Vraceni neni mozne u zbozi upraveneho na prani zakaznika. Pokud maji standardne na vyber tricka s ruznymi motivy, tak muzete odstoupit od smlouvy. Pokud jste si potisk vybral vy a oni to vyrobili na zakazku, odstoupit nemuzete. Reklamovat muzete v kazdem pripade, ale uspesne jen tehdy, pokud rozmery nesedi s tim co maji v popisu. Pokud rozmery odpovidaji a vy jste si jen spatne vybral, je to vas problem.
Velikost vám nesedí proto, že e-shop udělal chybu nebo jste špatně objednal? Zaslal-li vám prokazatelně jinou velikost, než jste objednal, pak vrácení možné je. Při druhé možnosti máte smůlu, protože podle
NOZ § 1837
Spotřebitel nemůže odstoupit od smlouvy
d) o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.