Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamiloval jsem se do holky, která mě nechce

Od: milovnik odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

mám takovej jeden problém. Zamiloval jsem se do holky, ale ta nechce, abychom spolu chodili jako "pár" (nejspíš protože má už kluka), ovšem chce abychom spolu chodili jako kamarádi a teď nevím co mám dělat.

Co byste dělali vy? Díky za všechny odpovědi:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Mladý muži, jste na tom lépe, než kdyby se do Vás zamilovala holka, kterou nechcete Vy. To je potom to správné peklo...

hodnocení

6x
Zustante kámoši a dej tomu čas hlavně netlač na pilu

hodnocení

4x

Zdravím. Když Vás nechce, nevnucujte se. Najděte si jinou která Vás chtít bude.

doplněno 13.03.21 13:35:

To záleží na Vás, zda dokážete své city potlačit, odmilovat se a chovat se jen jako kamarád. Aby Vám takové kamarádství spíše neubližovalo. Ale názory na toto mohou být různé.

milovnik
hodnocení

A mám s ní zůstat jako kamarád?

hodnocení

4x

Kamarád taky rád. Pokud tě neodmítla úplně, máš velkou šanci. Bav se s ní jako kamarád a najednou zjistí, že tě miluje.

hodnocení

3x

Jednoduchá záležitost. Najdi si jinou.

Případně se můžeš pokusit ji ukecat, ale to je běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem.

liska5
hodnocení

3x

Tohle se snad podařilo každému. Máš smůlu, nic nevynucuj. Jestliže chceš lásku a ona kamaráda, tak to raději nic. To by ses nekonečně trápil. Utni všechny kontakty. Určitě časem narazíš na jinou a možná lepší. To prostě tak chodí.

zavis
hodnocení

3x

Ona ví, že jsi do ní zamilovan, tak .aby tě ale jako kamarádka potom nevyužívala. Určitě by si pro ni udělal první poslední. A to ona může předpokládat.

hodnocení

2x

Zůstat s ní jako kamarád, to taky může pokračovat tak, že byste se trápil ještě víc. Nemohl byste jí objímat, nemohl byste jí dát pusu atd. Předpokládám, že časem by Vám to začalo dost vadit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]