Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest za krkem, přeleželý krk

Od: adri* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám takovou menší prosbu. Nevíte někdo jak se zbavit bolesti za krkem? Před dvěma dny jsem cvičila a při protahování jsem to vzala moc rychle a cejtila jsem jak mě tam zabolelo + jsem si tu stranu další den přeležela. Nevíte někdo jak se bolesti zbavit? Je to opravdu nepříjemné, už nemůžu otáčet pomalu ani na jednu stranu :( zkoušela jsem to rozmasirovat a nebo protáhnout ale nic. Nemáte někdo nějaké další rady?
Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Nic násilím. Určitě suché teplo, šálu. Trvá to několik dní, než se ta křeč v drobných svalících kolem páteře rozpustí. Někdo doporučuje analgetikum /prášek na bolest/. Bez receptu a dobrý je Guajacuran, 2 tbl. / jedna je málo/. Pak si v posteli srovnat polštář, aby hlava neuhnula, případně elektrickou dečku, a po spánku by se to mohlo uvolnit. Dobrý je ještě brát hořčík.

Zajímavá metoda je kroucení a povytahování palce u pravé nohy. Když nezvládnete sama, zkuste, aby Vám někdo s citem procvičil ten základní kloub. Ten, co má někdo zvětšený z vybočeného palce. V kloubu bude měkce chroupat a když se palec uvolní, uvolní se i krk.

Liško, mám stejný a osvědčený názor.
Viz můj odkaz *placni*

adri*
hodnocení

Děkuji moc :) zkusím si to tedy nějak zabalit a uvidíme :) ten palec zkusím taky
Děkuji

hodnocení

2x
Zdravíčko.
Na tyhle bolesti je skvělá a účinná akupresura.
Opravdu pomáhá :)
vysocina.rozhlas.cz/...
adri*
hodnocení

Děkuji moc mrknu se :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]