Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánský bod g

Od: luc57 odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer,
Trochu z opačného soudku, je tu někdo kdo má zkušenost s masáží pánského bodu g?
Zajímalo by mě, zda z toho muži mohou mít samostatně orgasmus nebo mívají jen zpestření k běžnému vyvrcholení?
Dost se zajímám o to, zda i muž může mít tak super zážitek
Děkuji případně za nějakou zkušenost

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi je to individuelní. Anebo věkem... Rozhodně u mne to (bohužel) nějak nefunguje.

viorica
hodnocení

0x
Mě se moc líbí to mužům dělat, ale ne každý chce poznat to kouzlo. Řekla bych, že muži spíše chtějí zadek lízat (Je to perverzní a prý moc příjemné). Strčit si ho tam už jen tak někdo nenechá. Řekla bych, že orgasmu dosáhnout může, ale to chce zkušenosti. A co jsem tak vypozorovala, tak u toho většinou ani nestojí penis, proto to musí být podle mě těžké to dokázat. A pokud u toho honíte nebo kouříte, tak už to bude zase jen to zpestření.
cikitsaka

Mám dojem, že je tím myšlen bod na půl cesty mezi penisem a outputem. Jinak též múládhara čakra. Tlak na tento bod zlepšuje prožitek, ale se ženským g bodem to není srovnatelné, orgasmus se tak nevyvolá.

hodnocení

0x

V mojem věku dosáhnu orgasmu už když na mě hezká holka mrkne, takže těžko říct...

luc332

Moment, já mám ted na mysli orgasmus z géčka :)
Toho dosahujete?

13.03.21 13:56

Pořád.

luc332

A jaké to je?
Je to stejné jako u ženy?
Hodně vnitřni hluboký zážitek takový plný narozdíl od penisu?
U mě je klitoris proti vnitřnímu uplný čajíček srovnáním
Mají to muži taky tak? Že penis je proti tomu slabý odvar?
Díky za odpověd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]