Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není tam ta chemie

Od: vking odpovědí: 12 změna:
Zdravím, asi je to pomalu na terapii, ale chci znát názory lidi, kteří to viději objektivně a nebudou mě snad soudit. Jelikož je situace jaká je, zabrouzdal jsem na seznamku (tinder). Seznámil jsem se ihned s několika děvčaty a domluvil si postupně schůzky. Zatím proběhly 3 s různými děvčaty a dávám si stopku, vyčerpalo mě to. 2 z nich jsou mne dost sympatické, ale já jim nejspíš moc ne.., dobře, nechme to být. Ale, 3. Děvče to má se mnou naopak a já s ni totéž. Ona je do mě asi dost blázen a neustále mě bombarduje zprávami, což je v pořádku. Teď se dostáváme k mému dotazu.. Já ač tu holku nějakým způsobem mám pouze rad, tak ji proste nemiluju a nevidím v ni něco, co by mi stalo kvůli ni přestat s čímkoliv. O vzhled mi tolik nejde, ikdyz tak jako prirozene taky, je to pěkná holka. Ale proste tam není ta chemie. Má v tom smysl nějak pokračovat a doufat, ze se časem zamiluju? Doteď se mi taková situace bohudik nestala. Myslím si, ze jsem dobry člověk a nechci dávat zbytečně naděje a uměle “vztah” udržovat, když já sám nevím, jak to je. Díky za odpověďi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nema to smysl. Tam musi hned preskocit jiskra na obou stranach a musis si rict. Tu holku chci.

el
hodnocení

2x

Přes seznamku najít něho, kdo se do vás zamiluje, je dost vzácné.. Většinou narazíte na neupřímnost. Asi je vám smutně, jste sám. Když té ženě řeknete, že chcete zůstat zatím jako kamarád a nebo být kamarád nastálo,tak už se vám asi neozve. No ale také může zůstat a kamarádství přijme, můžete si psát, v něčem si pomáhat, vyměňovat si názory. Pro vás je zatím taková cizí a někdy když se dva více poznají, tak se i stane, že jiskra nakonec přeskočí. Je to můj názor, že to vyloučené není. Vy třeba ani nemusíte doufat v zamilování se, ale kamarádka by se také hodila, nemyslím jako do postele.

hodnocení

1x

Nedá se svítit, ale asi slovy mé profesorky z gymplu je to stav "TCN" (Tudy Cesta Nevede). Samozřejmě nelze vyloučit dobré kamarádství a přátelství, ale Tinder o tomhle až tak moc není, takže asi bych tu skutečně viděl na variantu TCN.

Samozřejmě jsou lidi, kteří si zamilovávají postupně, což třeba u demiromantických lidí je standard. Nicméně mělo by to mít rozumnou dobu, za mě takové přibližné pravidlo je, že by to nemělo trvat jak 2 měsíce, pak už je to velmi nepravděpodobné, že se to překlopí do zamilování.

Když jsem se seznamoval, tak dobré znamení bylo, že chemie je na stejné vlně, když jsem slintal nad každou zprávou od protějšku, nějak sama mě napadala slova, co dát do zprávy, vyzobával jsem si klíčové informace a připadal jsem si v blízkosti protějšku takový velmi uvolněný, vysmátý a uvítal jsem i fyzickou blízkost a jako bonus u aspergera, že mi nedělal problém přímý oční kontakt (ten zvládám jen u lidí, které miluji) ;) .

ruzena*
hodnocení

0x

Myslím si, ze jsem dobry člověk ...

----------------------------------------------------------------

Říkáte to podle hesla - musím se pochválit sám, když to za mě nikdo neudělá?Jde o to, proč si myslíte, že jste dobrý člověk - protože pracujete, nebo studujete, neperete se a dokonce doma občas vyluxujete? Podle mého názoru moc myslíte na sebe a jste pouze vizuální hledač. Když je z Vašeho pohledu žena "pěkná", stojí za uvahu. Neznám ani jednu seznamku, ale představuji si to tak asi : Hledám zdarma ženskou do postele - zn. pěkná, bez dalších nároků z její strany.I dnes jsou pořád ještě příležitosti k osobnímu seznámení. Venku, pokud chci být zajímavý, půjčím si sousedova ratlíka a určitě to vyjde. Byli i tací, co si půjčili i kočárek s miminem, to je hodně lukrativní, seběhne se kandidátek více.

Příležitosti jsou i v práci, na brigadách, ne všichni svobodní pracují z domova, tolik práce z domova zase není.A víte proč to píšu? Ani u jedné z těch žen nepíšete, jak na Vás zapůsobila její inteligence, což u žen bývá na prvním místě, chlap může být "fešák", ale když je hloupý a proto je s ním nuda, navíc postrádá smysl pro humor, tak neuspěje. Ženy také vycítí, o co muži jde a uráží je, když muž hodnotí jejich prsa, zadek, ale jejich inteligenci vynechá s mužskou nadřazeností. Takže opravdu se Vám na ženách líbí jen vzhled a jak je to s tím, že Vy jste je pravděpodobně nijak neokouzlil...

Jinak, děláte na mně dojem nedospělého kluka, terapii nepotřebujete, jen dospět...Ta zoufalka, co Vás stalkuje s telefonáty by se možná k Vám hodila, také nedospělá...Nesoudím Vás, jen píšu, jaký dojem jste vyvolal u ženy, jako jsem já. Rada - je jich tu několik, zkuste to jinak.

vking
hodnocení

Špatně jste to pochopila, protože jsem to napsal v krátkosti a poradne se nerozepsal... Inteligenci ještě nejsem schopen rozpoznat po dvou setkání.. Ale hloupá určitě není. Vzhled neberu jako nějakou extra přednost, ale přece nebudete s někým, kdo se vám nelíbí, ne? A k tomu věku.., je mi 20. Devcatum podobně jako mne a starší, nesnesu až moc mladou.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Ano to znám, a člověka to mrzí, holka ženská je bezva sympatická pohledná dobře se s ní povídá "ale"...,postrádá to tu pravou hloubku a člověku je líto takového člověka odmítnout i když ví že to nikam nepovede... Řekněte jí to co nejdřív a tak jak to je... ("Jsi fajn ženská, ale nezlob se na vztah to bohužel z mé strany nevidím, nemiluji tě, nepřeskočila jiskra a tak dále"...) Chápu, tyhle slova se říkají těžko, jenže často není zbytí...

vking
hodnocení

Něco takovýho jsem asi potřeboval slyšet.. Díky za odpověď.
janm*

Ono to ani jinak nejde, ideální je, jestliže má člověk možnost "vybírat si" aniž by hlavní motiv obou byl "výběr" (rande), tj. seznámit se při "jiné"příležitosti než na nějaké schůzce, např. ve škole práci při sportu nějakém koníčku apod., tam odmítat nemusíte, buďto mezi vámi něco je nebo ne, jestli ne, nic se neřeší jede se dál jako jindy... Při cíleném seznamování se bohužel odmítání nevyhnete a odmítnete a budete odmítnut ještě nesčetněkrát, to se nedá nic dělat, pravděpodobnost že se hned na podruhé seznámíte úspěšně je téměř mizivá, pokud se tak stane a stávají se takové "náhody" pak to není tak docela náhoda zkrátka to tak má být... (Jako například můj známý se seznámil "omylem", volal jedné ženské a omylem se dovolal "jiné" (zřejmě spletl nějaké číslo) dali se do řeči a dnes jsou spolu již jedenáct patnáct let?, prostě to tak mělo být, tohle se nedá lámat přes koleno)

vking
hodnocení

Jasný, proste je to o náhodným setkání. To je v haji
janm*

P.S. Odmítnutí může vypadat "krutě", je třeba si ale uvědomit, že jestliže toho druhého nemiluji tak ho, i když s ním zůstanu ,budu právě "trvale okrádat" o to, co by měla s někým jiným , proto je lepší "pustit" a může to zažít s někým jiným daleko víc, hlouběji nebude "okradena" , takže dnes jí to bude vadit a zítra až potká "toho pravého" bude ráda že ho má a s ním to bude mít na 100%...Samozřejmě se ale v těchto chvílích předpokládá, že se to "odmítnutí" druhému podá tak, aby ho to pokud možno zbytečně "nebolelo", tzn. vyvarovat se nemístného žertování nebo utahování na její účet ale to je si myslím ve vašem případě samozřejmé jinak by jste se ani neptal a ani otázku nepoložil tímto způsobem...

hodnocení

0x
Tak pokud hledáte vztah, a není tam z vaší strany ta chemie, tak na proč ztrácet zbytečně čas?
U mě to bylo vždy o to první schůzce. Buď tam ta chemie byla hned nebo ne. U vás to vypadá, že vy byste to tam chtěl strašně vidět, protože ta holka má o vás zájem a vy to tak nechcete zahodit, ale pokud to tak není, tak to tam prostě není.
vking
hodnocení

No, nějak tak to je. Těžké to zahodit, když jsme “promarnili” tolik času psaním a teď 2 schuzkami... Doufal jsem, ze si k ni najdu cestu, ale ve vnitr mě mám pocit, ze jsme jen kamarádi, co ani poradne neví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]