Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politika pro adolescenty

Od: jakub42* odpovědí: 4 změna:

Kdo se v tom má vyznat? Jak si mám vybrat správnou stranu? Volební kalkulačka nepomáhá a pokud si najedu na stránky jednotlivých stran tak tam se o nich píše jen to dobré a nevím jestli mi za to úplně stojí hodiny projíždět mediální články o kterých stejně nevím jestli jsou pravdivé. Neexistuje snad žádný český web, který by jednoduše shrnul všechna důležitá témata a k nim vybral postoje jednotlivých stran?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Po většinu adolescentního věku stejně volit nemůžete. Pokud je Vám čerstvě 18 a o maličko víc a pokud dost dobře vycházíte s rodiči, doporučila bych volit stejnou stranu (hnutí) jako rodiče. Dá se totiž předpokládat, že v soudržných rodinách rodiče své děti vedou k nějakému světonázoru. V 18 letech už prostě je mladý člověk od své rodiny vychovaný (a "naočkovaný"), že (třeba) společnost se má postarat o všechny slabé (a často neschopné), nebo (třeba) že se má starat každý sám o sebe (a těm slabým říkat lůza). Záměrně dávám krajní případy. V dalších letech už se začnete (možná) v politice o něco lépe orientovat. Pomohou Vám k tomu vlastní životní zkušenosti, nebudete potřebovat shrnující web.

hodnocení

0x

Před volbami takové porovnávací weby fungují. O jejich pravdivosti si ale musíš udělat úsudek sám.

hodnocení

0x

V tomhle bordelu se nevyzná ani většina dospěůých a proto to tu tak taky vypadá. Prezident zapšklej zlej geront, předseda vlády estébák co si koupil všechny úřady a vládnoucí s pomocí komunistů a tak by se dalo pokračovat dál a dál.

ruzena*
hodnocení

0x

Zasedací pořádek parlamentu

Můžeš si najít poslance a můžeš mu napsat. Ukážeš-li kurzorem na jednotlivou značku poslance, zjeví se Ti jeho fotka s popisem jeho osobních údajů. Zajímavé..klikni na čtvereček a rozbalí se ti poslanec a informace o něm.

psp.cz/...

Zbytek informací na google - 30 let volíme stejně...stejně blbě...

Já zásadně volila vždy ODS, takže stranu, ne hnutí, aktivisty.

Ale toho, koho jsem kroužkovala, jsem jen tak nevolila, až potom, co jsem si o něm našla informace - proto mám internet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]