Nejste přihlášen/a.
Víte, Vy se bojíte, že ho odradíte a já Vám zase řeknu, že když mu řeknete, že ho milujete, tak ho odradite spolehlivě. Muži, ale i takoví mladí, jako u Vás na škole, potřebují dobývat dívku, takovou, co se podle jejich názoru nabízí sama, přehlížejí a lákají je ty "nedostupné", co je umí odmítat, nebo opravdu o ně nemají zájem.
Abyste mně pochopila, tak se vžijte do situace, kdy nejste zamilovaná do chlapce, ale naopak je Vám lhostejný, snesete ho jen jako kamaráda. A on Vás najednou začne oslovovat s tím, že Vás miluje...Je to strašná situace, nechcete urazit, ale ani chodit s někým, o koho zájem nemáte. Takže moje rada.
Nekoukejte na něj jak na obrázek, spíše si ho málo všímejte, mějte pro něj málo času, ale pozor, vždy pro něj mějte chápavý, milý usměv. At se snaží on...Změna se dostaví, co je těžko dostupné, o to mají kluci zájem.
Ovšem další radu - nesvěřovala bych se kamarádkám, pokud by dostal informaci od nich, že s ním "hrajete" nějakou hru, nemuselo by se Vám to vyplatit, zanevřel by na Vás. kamarádkám říkáme, že nám chybí dvacka na rtěnku, ale rozhodně jim neříkáme, že někoho milujeme a co pro jeho získání chceme dělat - je to dobrá rada, Nevěříte? Věřte mi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.