Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mam najit holku

Od: silver* odpovědí: 1 změna:

ahoj ja mam 21 let a mam problem najit si holku ,ja sice nejsem osklivy ale mam problem s komunikaci ,zkousel jsem diskoteky ale se žadnou jsem si nerozumel a chatovani atd me taky nejde a moc na to neveřim že bych nějak holku oslovil abych sni dal schuzku každa mě odmitla nevim mam asi strach se žen,jsem hodně sam a neni z toho moc dobře ,poradite mi jak stim zapracovat prosim

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

silvere, takový problém jsme tady řešili několikrát. Poklikej v archivu ve Společnosti, Diskuzi i v Nejen pro ženy a koukni se.*placni*Přeji ti, aby tě ta "tvoje" sbalila co nejdřív. Neboj, ten čas příjde, i s dívkou ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]