Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil s velkým displejem

Od: tazatelka odpovědí: 13 změna:
Ahoj..budu kupovat nový tel. A chtěla bych opravdu velký display kvůli očím. Děkuji za tipy. Cenové do 8000,-
doplněno 10.03.21 17:27: Momentálně mám Huawei p9 a chci větší display.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Osobne bych sel do Motoroly G 5G Plus.
Druha volba Samsung A71.

krtek6
hodnocení

1x

kamarád nedávno fasoval...měl stejný požadavek.. mironet.cz/...

tazatelka
hodnocení

Má někdo Google pixel 3a jak je velký?
re4zon
Pixel je super telefon, ale o cely palec mensi. I xl verze je jen 6 palcu. A na velikost se muzete podivat na jakykoliv eshop nebo heureku, pisou to vsude. Zajima vas velikost displeje, ne celeho telefonu.

tazatelka
hodnocení

Je něco jiného krom 6,7 úhlopříčka
Jako většího než 6,7? Nebo menšího?
tazatelka
hodnocení

Myslím většího..kvůli očím..
re4zon
Jsou i o malo vetsi, ale bud spatne nebo drahe. Resit par mm nema cenu, jestli vidite spatne, nastavite si v systemu zvetseni pisma a dalsi usnadneni.
Větších už moc není, aspoň ne v nějaké rozumné cenové relaci. 6,7 mi přijde už teda dostatečná velikost + písmo se dá dost zvětšit. Větší mobil už bude do jedné ruky dost nepohodlný.
tazatelka
hodnocení

Děkuji máte pravdu zvědčení písma bude stačit :)..

Já též preferuji větší displeje na telefonu/ hlavně kvůli prohlížení např elschemat, různých návodů, schemat zapojení atd. Kdysi jsem měl Vivo X play 3s / supr telefon s rozlišením cca 1500 x 2500/ , ale již odešel do věčných lovišť. Dnešní telefony mají deklarovanou úhlpříčku 6,7" oproti Viváckým 6" ale čtení je horší - za prvé rozlišení displeje je menší a za druhé dnes se displeje dělají dlouhé ale úzké. Od klasických 16.9 poměru stran se tento nyní pohybuje kolem 20-21 :9. A to mi vadí. Samozřejmě jde o úchop, ale Vivo mělo šířku 82 mm a to bylo akceptovatelné, dnes mají telefony s větší úhlopříčkou 75 mm šířku a to je to co dost shazuje to magické čísílko velikosti úhlopříčky.

jirib
hodnocení

0x
10" tablet na simkartu...pro slepý.
A ještě ti zbude.

zdys
hodnocení

0x
Xiaomi POCO M3. Poměr cena-výkon je velmi slušný.
Nebo xiaomi POCO X3, ale ten už je zbytečně drahý. Resp je pro paní zbytečný. Pokud jde primárně o displej, asi bych volil POCO M3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]