Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevolnost po očkování Astrou Zenekou

Od: natyna14 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,jak Vám bylo po očkování proti covidu vakcínou Astra Zeneka? Co jsem slyšela ze svého okolí, tak prej hodně blbě. Chci se nechat očkovat, ale ne touto vakcínou... popmóóóc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Mám celkem spolehlivé zprávy z lékařského prostředí. Ty zprávy říkají, že negativní reakce na očkování jsou u všech vakcín +/- stejné. Záleží na každém jednotlivci, jak se jeho tělo s očkováním vyrovná.

hodnocení

4x
Já si počkám na Sputnik,od narození jsem byl očkován sovětskými vakcinami,bez jakýchkoliv nežádoucích účinků.astra zeneka nevěřím.
motak
Dobre děláte! Čekejte na sputnik...
parazit
Jo SPUTNIK ten vás vystřelí až do vesmíru.:) :) :) :)
motak
"Nemám s tím Sputnikem nejlepší zkušenosti "
-Lajka

hodnocení

2x

Vlastní zkušenost vzhledem k tomu, že se očkují zatím ti nejstarší, nemám. Ale tchán se nechal naočkovat a pochvaluje si to, prý to ani necítil, žádný problém ani pak.

etperpa
hodnocení

1x

Zdravím, přidám zkušenost moji příbuzné, mluvily jsme spolu:

Bezprostředně po očkování v pořádku, den po očkování v pořádku. Druhý den už v noci jí prý bylo zle, celý den jí prý bolely svaly, měla teplotu, skoro celý den prospala. Říkala, že kdyby se o ni nepostarala dcera, tak by si ani nebyla schopná dojít vedle do obchodu pro rohlíky. Další den už jí bylo dobře. Co mi říkala, tak její kolegové reagovali různě, někdo byl úplně v pořádku, někomu bylo zle několik dní, jí naštěstí bylo zle jenom ten jeden den. Asi záleží člověk od člověka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]