Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych takovej dotaz. Před nekolika měsíci si jeden člověk usmyslel, že mu dlužím nějaké peníze a teď jsem se doslechl z okolí, že ten dotčný řekl nějakému známému, aby na mě někoho poslal,aby mě zmlátil, abych si prej dával pozor na ulici. Chci se zeptat, jestli by jste někdo mohl poradit, co proti tomu dělat, nebo jestli se mám obávat toho, že mě někdo venku napadne a zmlátí. Mockrát vám děkuji za odpověď.
To jsou možná jenom takové řeči - jedna paní povídala. Jestli si nevěříte, že byste si s případným útočníkem poradil, kupte si nějaký pepřový sprej nebo paralyzér. Budete asi klidnější. A jestli to není skutečně pravda, můžete na něj podat trestní oznámení za pomluvu a nebo si s ním rázně promluvit. Ale přikláněla bych se k tomu prvnímu řešení. Nakonec do rvačky se můžete dostat i úplně nezaviněně. Stačí se na někoho špatně podívat.
Mařenka měla velice dobrý nápad, pokud máte pro větší rasu podmínky. Polštářový pejsek by vás asi nezachránil. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.