Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o pomoc. Jako student jsem si založil ŽL, a následně ho přerušil (na rok, jak vidím). Na to jsme zapomněl, a nyní koukám, že tam mám ŽL od té doby (2010) aktivní. Jsem z toho úplně v háji protože se bojím jestli něco nedlužím a podobně, za celou dobu jsem samozřejmě nijak nepodnikal, mezitím jsem dostudoval a roky již normálně pracuji. Od úřadů jsem v mezičase nic neobdržel.
Prosím co mám dělat?
Ještě v 90. letech jsem si podobně zřídil kvůli brigádě ž. l. v oboru ubytování a nezrušil jsem ho. Po asi dvou letech mi někdo volá, jestli můžu zařídit ubytování, že našel můj kontakt v rejstřiku živnostníků. Řekl jsem, že ne, že to byla jednorázová brigáda. Pak řekl, že je z živnostenského úřadu a chtěl si takhle ověřit situaci. Od té doby jsem od nich neslyšel. Asi ho zrušili sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.