Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s líbáním?

Od: raduskalp odpovědí: 12 změna:
Zdravím, jak je to s líbáním? Je mi skoro sedmnáct, ale zatím vůbec nemám žádné zkušenosti. Bojím se, že nebudu vědět jak na to. Kluka jsem zatím neměla, proto se ptám, kdo spíše líbá (začínají kluci)? Umí to člověk nějak přirozeně - odjakživa? A kdy je na to správná doba?
Říká se, že když si koukáte do očí a následně na rty, ale co když jsme oba stydlivější a nevíme jak začít. To se k tomu nikdy nedostaneme? Prosím o radu. Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

novak1*
hodnocení

5x

Už te požádal o ruku když se chceš líbat?

kicune*
hodnocení

3x

Čapni ho okolo krku a pak už mu nic jiného nezbude, než ti dát pusu. Neboj, přijde to samo automaticky :) Je to moc příjemný *hi*

Určitě, neboj se ho vyprovokovat. Kluci jsou mnohdy velmi velké nesmělé nekňuby - to je prosím vlstní dávná zkušenost

hodnocení

1x

Nebojte, obě, když to přijde, tak to přijde...a budete se noční můře smát...

hodnocení

1x

Na to snad žádný návod neexistuje. Prostě to jednoho dne přijde samo, aniž byste o tom musela přemýšlet. A ano, většinou začínají kluci, ale není to podmínka.

doplněno 09.03.21 17:01:

Občas mě napadá, jak mohlo lidstvo přežít bez Internetu, když je nutné se ptát i na takovéhle věci.

kicune*

Před internetem se puboši ptali na to samý v Bravíčku *smich*

My neměli ani Bravíčko ani internet - všechno potřebné naučila škola života *smich*

Je s podivem, že jsme se bez Bravíčka a bez internetu dokázali políbit, zamilovat, pomilovat, jak jsme to jen dokázali? :-D

hodnocení

1x

Tak jako dopadlo Vaše první setkání (rande) skvěle, dopadne i první líbání skvěle.

baruna*
hodnocení

0x
Čau, je mi stejně a taky to mám úplně stejně. Je to moje noční můra

sisin
hodnocení

0x

V této kovidové době bych to nezkoušela.

hodnocení

0x

Na líbání není potřeba jít vědecky a podle nějakého návodu. Nepřemýšlej nad tím tolik a nech tomu volný průběh, jinak to nebude ani přirozené, ani příjemné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]