Mám nakoupeno z loňského roku respirátory FFP2 s vydechovým ventilkem a dala jsem za to dosti peněz v lékárně.Jaké jsou možnosti nošení teď? Respirator a na to rouška ve vnitřních prostorách a venku by se mohl nosit někde? doplněno 09.03.21 12:51: Chrání alespoň trochu ty respirátory FFP2 s výdechovým ventilkem?
Přesně tak. Loni na jaře jsem poteřeboval flexou vyříznout otvor do pálených cihel a respirátor s ventilkem nebyl u nás k sehnání, všechno vyprodané, i ty "obyčejné" byly šíleně předražené a akorát se mi v tom mlžily ochranné brýle, takže jsem zase nic neviděl. Kdybych teď nějaký měl doma, tak si ho určitě schovám na práci
julinkova
Já ale chlapské řemeslné práce nedělám.Myslela jsem kombinaci s rouškou nebo vybraná místa venku např.v přírodě, v parku,v lese.
Až přijde čtvrtá, pátá...a "x-tá" vlna, zase vláda něco moudrého vymyslí...a když jim bude přebývat ve skladch moc respirátorů výdechovým ventilkem, tak ho nařídí přes léto povinně.
ruzena*
Tak, tak - já respirátor s ventilkem nosím a přes něj roušku, takže to ani nikdo nevidí, že ho mám takto. Ale do MHD a obchodu či pošty ne, jen ven, na procházky a podobně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.