Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak využít respirátory s vydechovým ventilkem

Od: julinkova odpovědí: 6 změna:
Mám nakoupeno z loňského roku respirátory FFP2 s vydechovým ventilkem a dala jsem za to dosti peněz v lékárně.Jaké jsou možnosti nošení teď? Respirator a na to rouška ve vnitřních prostorách a venku by se mohl nosit někde?
doplněno 09.03.21 12:51: Chrání alespoň trochu ty respirátory FFP2 s výdechovým ventilkem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nechte si je na prašné práce doma. Broušení malby apd.

Přesně tak. Loni na jaře jsem poteřeboval flexou vyříznout otvor do pálených cihel a respirátor s ventilkem nebyl u nás k sehnání, všechno vyprodané, i ty "obyčejné" byly šíleně předražené a akorát se mi v tom mlžily ochranné brýle, takže jsem zase nic neviděl. Kdybych teď nějaký měl doma, tak si ho určitě schovám na práci :)

julinkova
hodnocení

Já ale chlapské řemeslné práce nedělám.Myslela jsem kombinaci s rouškou nebo vybraná místa venku např.v přírodě, v parku,v lese.

Vás chrání stejně jako bez ventilku, ale ostatní nechrání, proto jsou teď zakázané.

hodnocení

3x

Já bych počkal...

Až přijde čtvrtá, pátá...a "x-tá" vlna, zase vláda něco moudrého vymyslí...a když jim bude přebývat ve skladch moc respirátorů výdechovým ventilkem, tak ho nařídí přes léto povinně.

ruzena*

Tak, tak - já respirátor s ventilkem nosím a přes něj roušku, takže to ani nikdo nevidí, že ho mám takto. Ale do MHD a obchodu či pošty ne, jen ven, na procházky a podobně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]